2024/10/30
۱۴۰۳ چهارشنبه ۹ آبان
پیشنهادات ما
خورش قیمه با قارچ و بدون گوشت؛ طرز تهیه کامل

خورش قیمه با قارچ و بدون گوشت؛ طرز تهیه کامل

خورش قیمه را می توان به صورت کاملا گیاهی یعنی بدون گوشت درست کرد. برای این کار باید از قارچ استفاده کنید.

دوات آنلاین -خورش قیمه یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایرانی است که در طول زمان تغییراتی کرده است. از جمله اینکه بعضی ها آن را با مرغ می پزند و برخی دیگر ترجیح می دهند از هیچ گوشتی استفاده نکنند. طرز تهیه و دستور پخت قیمه با قارچ در ادامه شرح داده شده است و شما اگر دوست داشتید می توانید به آن سینه مرغ هم اضافه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه قیمه با قارچ

به نوشته پارسینه شما برای تهیه این قیمه گیاهی به مواد زیر نیاز دارید:

لپه ۳ مشت

پیاز ۲ عدد

قارچ ۱۵ عدد

لیمو عمانی ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

چوب دارچین ۱ عدد

گلاب ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

خورش قیمه را چطور با قارچ و بدون گوشت بپزیم

دستور پخت خورش قیمه بدون گوشت

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس بجوشانید و کف روی لپه را گرفته و آبکش کنید. قارچ ها را نیز خوب بشورید و اسلایس کنید.

 

بیشتر بخوانید: قیمه رستورانی را چه طور در خانه درست کنیم

 

پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس لپه را اضافه کرده و خوب با پیاز تفت دهید تا بوی بد لپه از بین برود.

 

رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود سپس یک تکه چوب دارچین را افزوده و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و در انتها دو لیوان آبجوش روی خورش ریخته و اجازه دهید تا لپه ها پخته شوند.

 

لیمو عمانی ها را از قبل سوراخ کرده و داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس به همراه قارچ های اسلایس شده به خورش قیمه با قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

فیلم: طرز تهیه خورشت قیمه دزفولی با نخود

 

در انتهای پخت نمک قیمه با قارچ را اندازه کنید و لیمو عمانی ها را به همراه چوب دارچین از خورشت قیمه با قارچ خارج کنید به همین راحتی قیمه با قارچ ما حاضر شد آن را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و برنج زعفرانی میل کنید. نوش جان

 

نکات ریز آشپزی

می توانید از پوره گوجه فرنگی بجای رب استفاده کنید.

اگر لیمو عمانی دوست نداشتید می توانید در انتهای پخت آب لیمو ترش اضافه کنید.

به دلیل اینکه لیمو عمانی خورشت را تلخ نکند آن را در انتها پخت خارج می کنیم.

لپه ها را بیش از حد با پیاز تفت ندهید وگرنه دیر پز می شود.

آب خورشت قیمه با قارچ نباید بیش از حد باشد.

حتما از چوب دارچین استفاده کنید زیرا پودر دارچین قیمه با قارچ را تیره می کند.

می توانید سینه مرغ نیز به این غذا اضافه کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.