سوپ پیاز و مرغ را چطور درست کنیم
در دستور پخت این نوع از سوپ پیاز از مرغ و جعفری استفاده شده و شما می توانید یک پیش غذای عالی درست کنید.
دوات آنلاین -سوپ پیاز و مرغ طرفداران زیادی دارد و اضافه کردن جعفری به آن طعمش را بسیار بهتر می کند. طرز تهیه و دستور پخت این پیش غذا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سوپ پیاز و مرغ
به نوشته چاردیواری جام جم شما برای تهیه این سوپ خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ پختهشده: یک تکه کوچک
پیاز متوسط: ۴ عدد
سیر تازه: ۳ حبه
آبمرغ: ۲ لیوان
شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان
جعفری تازه خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: یک عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ پیاز و مرغ
ابتدا پوست پیازها را کنده و خرد کرده و با کمی روغن در قابلمهای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم به اندازهای که پیازها سبک شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ ورمیشل بدون مرغ
بعد سه حبه سیر را رنده یا کوبیده و به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا با هم سرخ شود.
نصف آن را برای تزیین سوپ برمیداریم و سپس دو قاشق آرد به آنها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شده و کرمرنگ شود. در این مرحله دو لیوان آب مرغ را اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا جوشیده و جا بیفتد.
سپس یک لیوان شیر را همراه دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویههای موردنظر به سوپ اضافه کرده و نمک آن را اندازه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه و جعفری خردشده تزئین کرده و سرو میکنیم.
چند نکته ریز
شیر اگر پرچرب باشد بهتر است و طعم سوپ را خیلی خوشمزه میکند.
حتما بخوانید: طرز تهیه سوپ زعفرانی
هر چقدر پیاز این سوپ بیشتر باشد خاصیت و طعم آن بهتر میشود.(البته نه خیلی زیاد)
بنا به ذائقه و سلیقه میتوانیم از ادویههای متنوع استفاده کنیم.
در صورت دسترسینداشتن به سبزی تازه میتوانیم از نعناداغ برای خوشمزهترشدن سوپ استفاده کنیم که البته خاصیت آن کمتر میشود.
12jav.net