2022/11/29
۱۴۰۱ سه شنبه ۸ آذر
طرز تهیه سوپ زعفرانی رستورانی به شیوه تبریزی ها

طرز تهیه سوپ زعفرانی رستورانی به شیوه تبریزی ها

دستور پخت کامل سوپ زعفرانی مجلسی را که تبریزی ها آن را عالی درست می کنند، در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -سوپ زعفرانی از جمله پیش غذاهای مجلسی است که از شهر تبریز به مناطق دیگر راه یافته است. جو پرک و مرغ اجزای اصلی این سوپ هستند که شما  می توانید دستور پخت و طرز تهیه آن به شیوه رستورانی را در ادامه بخوانید.

 

مواد مورد نیاز برای سوپ زعفرانی

به نوشته همشهری آنلاین شما برای درست کردن این سوپ مجلسی به مواد زیر نیاز دارید:

جو پرک یا بلغور جو: ۱.۵ پیمانه

سینه مرغ: ۱ عدد

هویج: ۱ عدد

پیاز:۱ عدد

رب به دلخواه: ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری

آب مرغ: ۱ پیمانه

جعفری: ۳ قاشق غذا خوری

ذرت: نصف پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ: ۲ تا۳ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم

سوپ زعفرانی مجلسی را به شیوه تبریزی ها درست کنید

دستور پخت سوپ زعفرانی مجلسی

ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار یک پیاز را پوست بگیرید و ۴ قاچ کنید و به همراه سینه مرغ داخل قابلمه تفت دهید تا سبک و تغییر رنگ دهد.

 

بیشتر بخوانید: طرز سوپ گشنیز ساده

 

بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید. بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد مرغ را ریش ریش کنید و کنار قرار دهید. آب مرغ را صاف کنید و برای پخت سوپ استفاده کنید.

 

زعفران را با کمی قند بسابید و با چند قطعه یخ دم بگذارید تا خوشرنگ شود.

 

پیاز دستور را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. آب مرغ صاف شده را نیز اضافه کنید.

 

در همین زمینه: دستور پخت سوپ زرشک مجلسی با مرغ

 

هویج را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید. جو پرک را نیز با کمی آب خیس کنید و به همراه مرغ ریش ریش شده اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود.

 

در نیم ساعت انتهای باید ذرت بخارپز شده را نیز اضافه کنید و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

 

بعد از پخت سبزیجات باید زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید.

 

بعد از جا افتادن و غلیظ شدن سوپ آن را داخل بشقاب کشیده و به همراه لیموترش سرو کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.