طرز تهیه غذا با کدو سبز؛ کاسرول خوشمزه
دستور پخت کامل کاسرول کدو سبز را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -کاسرول ها پیش غذاهای فرانسوی هستند که البته می توانید آنها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کنید. طرز تهیه و دستور پخت کاسرول کدو سبز در ادامه توضیح داده شده است.
مواد لازم برای کاسرول کدو سبز
به نوشته چاردیواری جام جم شما برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
کدو سبز متوسط: ۶ عدد
برنج پخته شده: ۲ پیمانه
ماست: یک پیمانه
بیکینگ پودر: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۴عدد
پنیر موزارلای رنده شده: یک پیمانه
تره خردشده: نصف پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر زیره: به میزان لازم
روغن زیتون یا کره: به میزان لازم
دستور پخت کاسرول کدو سبز
کدوها را شسته، پوست کنده و رنده درشت میکنیم سپس آن را در آبکش ریخته و روی آن نمک میریزیم و مدام زیر و رو میکنیم که تا حد ممکن آبش گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای خوشمزه با اسفناج و پنیر
نصف ماست را با بیکینگ پودر در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم و با برنج پختهشده، تخممرغ، تره خردشده، نصف پنیر موزارلا، نمک، فلفل سیاه، زیره و زردچوبه به کدو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
کف ظرف مناسب فر را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کرده و مواد را به طور یکنواخت در آن ریخته و باقی ماست و پنیر را یکدست روی آن ریخته و حدود ۳۰ دقیقه در فری که از قبل با درجه ۲۰۰ درجه روشن و گرم کردهایم، میگذاریم.
زمانی که روی کاسرول طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا کمی خنک شود. سپس این غذای خوش آب و رنگ و خوشمزه را در ظرف مناسبی برگردانده و با کمی تره خردشده تزئین کرده و با سس موردنظر و دلخواه سرو میکنیم.
فیلم: دستور پخت راتاتویی فرانسوی را ببینید
چند فوت و فن
اگر ماست چکیده باشد طعم کاسرول بسیار خوشمزه میشود.
استفاده از ادویه متنوع بستگی به ذائقه دارد و میتواند کم یا زیاد شود.
میتوانیم از برنج نیمدانه عطری استفاده کنیم که صرفه اقتصادی داشته باشد.
پنیر کشدار، غذا را بسیار خوش خوراکتر میکند.
12jav.net