طرز تهیه غذای خوشمزه با اسفناج و پنیر
دستور پخت کرپ اسفناج و پنیر را در این مطلب یاد بگیرید و خودتان آن را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -کرپ اسفناج و پنیر را بعضی ها به عنوان پیش غذا می خورند و برخی نیز آن را به عنوان غذای اصلی تهیه می کنند. در هر صورت این خوراکی بسیار خوشمزه و مفید است که طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه شرح داده شده است.
مواد لازم کرپ اسفناج و پنیر
به نوشته خراسان شما برای تهیه این پیش غذا به مواد زیر نیاز دارید:
اسفناج بدون ساقه: ۲ مشت پر
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک: 1.4 قاشق چایخوری
آرد: نصف پیمانه
بکینگ پودر: 1.3 قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی: ۷ عدد
پنیر خامه ای: نصف پیمانه
ادویه: نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کرپ اسفناج و پنیر
1- اسفناج، نمک و تخم مرغ را درون یک ظرف بزرگ بریزید و با کمک غذاساز یا گوشتکوب برقی آنها را خوب خرد و مخلوط کنید. مواد را به حدی بزنید که بوی تخم مرغ ندهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر
2- آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید تا یک خمیر شل به دست بیاید. اگر به اندازه کافی شل نبود میتوانید به آن شیر یا آب اضافه کنید. در نهایت باید یک خمیر شل مانند ماست زده شده داشته باشید.
3- یک تابه نچسب را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، از مرکز تابه شروع به ریختن مواد کنید.
4- مقدار خمیری که در تابه میریزید باید یک لایه نازک را تشکیل بدهد. پس از سرخ شدن یک طرف کرپ آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
5- پنیر خامه ای و ادویههای مورد علاقه خود مانند زیره، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کنید.
در همین زمینه: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم
6- از مخلوط پنیر و ادویهها روی کرپ بمالید. سپس آن را رول کنید.
7- رولت را با سلفون بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
8- سلفون را از کرپ جدا کنید و با کمک یک چاقوی اره ای کرپ را به قسمتهای دلخواه برش بزنید.
9- میتوانید گوجه گیلاسیهای قاچ شده را با یک خلال دندان روی کرپها ثابت نگه دارید.
12jav.net