2022/11/29
۱۴۰۱ سه شنبه ۸ آذر
فیله گوساله را چطور درست کنیم؛ طرز تهیه مجلسی

فیله گوساله را چطور درست کنیم؛ طرز تهیه مجلسی

دستور پخت فیله گوساله به سبک رستورانی و مجلسی کمی سخت است اما همه ریزه کاری ها در این مطلب توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -یکی از غذاهای خاص که می توانید برای مجالس و مهمانی های خود تهیه کنید فیله گوساله است که البته برای درست کردن آن باید وقت کافی بگذارید و با حوصله کار کنید. دستور پخت این غذا به سبک رستوران ها را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای تهیه فیله گوساله

آن طور که بیتوته توضیح داده شما برای درست کردن این غذای مجلسی به مواد زیر نیاز دارید.

سیر       ۳ حبه

فلفل سیاه  ۱ قاشق سوپ خوری

آرد        یک چهارم پیمانه

راسته گوساله        یک تکه در حدود ۲ کیلو

پیاز        ۱ عدد

قلوه گاه گوسفند      ۱۶ قطعه

آب انگور            ۱ پیمانه

سیب زمینی متوسط            ۶ عدد

گوجه فرنگی        ۳ عدد

جعفری خرد شده    یک چهارم پیمانه

دستور پخت غذای مجلسی با فیله گوساله

دستور پخت فیله گوساله رستورانی

فر را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید. سیر، نمک و فلفل را در روی میز کار ریخته با قسمت تخت چاقو سیر را له کنید سپس آرد را اضافه نموده مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه

 

مواد را روی گوشت بمالید و در ظرف مورد نظر گذاشته در طبقه فر قرار دهید.  دمای فر را به 325 درجه فارنهایت کم کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

 

گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

 

گوشت که نیم پز شد از فر در آورد رویش نمک بزنید ، پیاز رویش بریزید و تکه های گوشت قلوه گاه را رویش قرار دهید و آب انگور و گوجه فرنگی ها را در ظرف بریزید.

 

پیشنهاد: غذا با فیله مرغ چی درست کنیم

 

سیب زمینی ها را از وسط نصف کرده و داخل ظرف بچینید. هر نیم ساعت میتوانید آب ظرف را روی گوشت بدهید تا مزه دار شود.  

 

در آخر هنگام سرو جعفری خرد شده را روی گوشت بپاشید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.