2022/09/30
۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
شیشلیک شاندیز را چطور در خانه درست کنیم

شیشلیک شاندیز را چطور در خانه درست کنیم

دستور پخت و طرز تهیه شیشلیک شاندیز کمی سخت و پیچیده است و به حوصله زیادی ندارد و دقت و توجه شما را موقع آشپزی می طلبد.

دوات آنلاین -شیشلیک های هیچ کجا به اندازه شاندیز خوشمزه نمی شود اما فوت و فن آنها چیست و از چه ترفندهایی استفاده می کنند. واقعیت این است که در تهیه این غذا بیش از چیز آماده سازی مواد اولیه دارای اهمیت است و وقت اصلی را هم همین کار می گیرد.

 

مواد لازم برای شیشلیک شاندیز

به نوشته سرآشپز پاپیون شما برای پخت این غذا برای 10 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

ماست چکیده  ۱ پیمانه

فلفل  به مقدار لازم

دنبه  به مقدار لازم

فلفل دلمه ای ۵ عدد

گوشت دنده گوسفندی ۱ کیلوگرم

پیاز ۵ عدد

گوجه فرنگی ۱۰ عدد

آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری

زعفران آب کرده و غلیظ ۱ قاشق سوپ خوری

روغن زیتون ۱۰ قاشق غذا خوری

نمک به مقدار لازم

سماق به مقدار لازم

برگ بو ۱۰ عدد

دستور پخت و طرز تهیه شیشلیک شاندیز چگونه است

دستور پخت شیشلیک نرم

ابتدا پیازها را رنده زده و آب آنها را كاملا میگیریم و آب پیاز را به همراه برگ بو،فلفل و نصف آبلیمو ،ماست و روغن زیتون به گوشت شسته شده و پاك شده اضافه كرده و روی آن سلفون كشیده و حداقل ۳ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا نرم شود.

 

فیلم: دستور پخت کباب نگینی در تابه

 

پس از آماده سازی گوشت ها آنها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا بکوبید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید

 

موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را آماده کنید.

 

در سیخ های جداگانه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به سیخ كشیده و بعد از آماده شدن روی كباب ها سماق و بقیه آبلیمو را اضافه كرده و به همراه آبلیمو سرو كنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.