2022/08/08
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد
چطور با سیب گلاب مربا درست کنیم

چطور با سیب گلاب مربا درست کنیم

طرز تهیه و همه فوت و فن های مربای سیب گلاب خانگی را اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -حتما می دانید با سیب گلاب می توان مربای خوشمزه درست کرد اما دستور تهیه آن چگونه است و چه فوت و فن هایی دارد؟

 

مواد لازم برای مربای سیب گلاب

به نوشته چاردیواری جام جم شما بای درست کردن این مربای خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

سیب گلاب ریز: یک کیلو

آب:۳ لیوان

شکر: ۳ لیوان

آبلیموی تازه: نصف فنجان

زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری

گلاب: نصف فنجان

روش تهیه مربای سیب گلاب چگونه است

طرز تهیه مربای سیب گلاب

ابتدا سیب‌های گلاب را تمیز شسته و از انتها با چاقویی تیز و نازک، هسته‌ها را درمی‌آوریم طوری که سیب نشکند و دم آن جدا نشود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوشمزه ترین مربا با انجیر سیاه و زرد

 

در ظرف گودی کمی آب و آبلیمو ریخته و سیب‌ها را در آن می‌گذاریم تا سیاه نشود. (باید آب روی سیب‌ها را بگیرد) در قابلمه مورد نظرمان آب و شکر را ریخته و وقتی جوش آمد، سیب‌ها را در آن ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا آب مربا کم‌شده، پخته و قوام بیاید.

 

وقتی از پختن و جاافتادن مربا مطمئن شدیم در آخرین مرحله و قبل از این‌که مربا را از روی حرارت برداریم زعفران دم‌کرده و گلاب را روی تمام قسمت‌های مربا ریخته و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم خنک شود، سپس مربا را در ظرف مسطحی می‌ریزیم طوری‌که روی هم قرار نگیرد و له نشود.

 

در نهایت این مربای خوش‌طعم با ظاهری بامزه را سر میز صبحانه با نان تازه و کره سرو می‌کنیم.

 

چند فوت و فن

می‌توانیم پوست سیب‌ها را بگیریم که در این صورت زمان پخت کمتر می‌شود اما باید با دقت بیشتری آن را بپزیم تا له نشود.

 

بیشتر بخوانید: مربای توت فرنگی را چطور درست می کنند

 

اگر قابلمه لعابی باشد نتیجه خیلی بهتری می‌گیریم.

 

نشانه قوام ‌آمدن مربا، شهدغلیظ و کشدار آن است در غیر این صورت خیلی زود آب می‌اندازد یا کپک می‌زند.

 

حرارت کم باعث می‌شود پوست سیب‌ها هنگام پخت ترک نخورد و زیبایی خودش را حفظ کند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.