2022/08/12
۱۴۰۱ جمعه ۲۱ مرداد
طرز تهیه خوشمزه ترین مربا با انجیر سیاه و زرد

طرز تهیه خوشمزه ترین مربا با انجیر سیاه و زرد

این مطلب شما را به طور کامل برای درست کردن دو نوع مربا با انجیرهای سیاه و زرد راهنمایی می کند.

دوات آنلاین -هیچ مربایی به خوشمزگی مرباهای خانگی نمی شود. درست است که تهیه مربا کمی زحمت دارد اما واقعا به سختی اش می ارزد. اگر می خواهید با انجیر سیاه یا زرد مربای خانگی آماده کنید می توانید طبق دستور تهیه هایی که در ادامه آمده است پیش بروید.

با انجیر مربای سیاه خوشمزه درست کنید

مربای انجیر سیاه را چطور درست می کنند

به نوشته ایرنا شما برای تهیه این مربا به مواد زیر نیاز دارید:

انجیر سیاه ریز: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۵۰ گرم

هل: ۴ تا ۵ عدد

آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

 

مراحل تهیه مربای انجیر سیاه

۱. انجیرها را پس از شست‌وشو و خشک‌شدن در یک قابلمه بچینید و لایه لایه روی آن شکر بپاشید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گام به گام مربا و شربت گیلاس

 

۲. قابلمه را در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.

 

۳. سپس به همراه هل روی شعله متوسط بگذارید تا بپزد.

 

۴. مایع باید کاملا غلیظ و ظاهر انجیرها شیشه‌ای و براق شود.

 

۵. چند دقیقه مانده به پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

 

۶. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود سپس آن را در شیشه‌های کاملا خشک و بدون بو بریزید.

دستور تهیه مربای انجیر زرد چگونه است

روش خانگی درست کردن مربای انجیر زرد

آن طور که دنیای قلم نوشته تهیه مربای انجیر زرد با مواد اولیه زیر امکانپذیر است.

انجیر زرد 1 کیلو

شکر 700 گرم

آب 1 لیوان

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

گلاب 1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

 

دستور تهیه مرحله به مرحله

درون قابلمه بزرگی شکر و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زردآلو و آلبالو

 

حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.

 

5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس در صورت تمایل زعفران دم کرده را بریزید و از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود.

 

بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد.

 

انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد.

 

در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

 

اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.