2022/11/30
۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
طرز تهیه مربای زردآلو و آلبالو

طرز تهیه مربای زردآلو و آلبالو

دو نوع مربای زردآلو و آلبالو از محبوب ترین مرباها هستند که اتفاقا روش درست کردن‌شان نیز خیلی راحت است.

دوات آنلاین -اگر ترجیح می‌ دهید از مرباهای خانگی مصرف کنید همین حالا دست به کار شوید و دو نوع مربای فوق العاده را با زردآلود و البالو برای خودتان درست کنید.

طرز تهیه مربای زردآلو چگونه است

فوت و فن های تهیه مربای زردآلو

به نوشته ایرنا برای تهیه مربای زردآلو به مواد زیر نیاز دارید:

زردآلو: ۱ کیلو و نیم

شکر: ۹۰۰ گرم

 

چطور درست کنیم

ابتدا قابلمه‌ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار می‌دهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گل محمدی خشک و تازه

 

زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا زردآلوها بپزند.

 

کمی هم نمک به زرد آلوها می‌زنیم تا طعم زردآلوها تشدید شود.

 

بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آب زردآلوها در بیاید.

 

حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول می‌کشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده شود.

 

بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.

 

آموزش: طرز تهیه گام به گام مربا و شربت گیلاس

 

ممکن است ۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.

مربای آلبالو را چطور درست می کنند

روش تهیه مربای آلبالو

آن طور که جام جم نوشته برای درست کردن مربای آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:

آلبالو: 1 کیلو

شکر: 1 کیلو

آبلیمو یا وانیل شکری: یک قاشق چایی خوری

 

دستور تهیه

آلبالوها را خوب بشویید و سپس برگ و دم آنها را بگیرید و دوباره بشویید. باید هسته آلبالو ها را در بیارید به صورتی که آلبالوها له و یا شکسته نشود. برای این کار میتوانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید که این کار با کیفیت بیشتری انجام شود.

 

بدانید: طرز تهیه کامل مربای کیوی

 

آلبالوهایی که دیگر هسته ندارند را داخل یک ظرف لعابی میریزیم و در لابه لای آن شکر اضافه میکنیم، و ظرف را در یخچال میگذاریم تا زمانی 7 یا 8 ساعته را طی کند ، به دلیل اینکه باید شکرها خوب به خورد آلبالوها بروند.

 

بعد از گذشت زمان گفته شده ، ظرف را از یخچال خارج میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. شعله زیر ظرف را زیاد میکنیم تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن ، زیر گاز را کم میکنیم تا به مدت حدود نیم ساعت به آرامی بجوشد.

 

در هنگام جوشیدن آلبالوها ، روی آلبالو ها کف میکند. کاری که ما میکنیم این است که آن کف ها را از روی مربای آلبالوی مان با قاشق برمیداریم تا مربای ما شفاف و براق شود. باید خیلی مواظب سر ریز شدن مربا باشیم چون که با سرریز شدن مربا شهد مربا نیز حیف میشود و غلظت مربا از بین میرود.

 

همچنین باید بدانید که اگر مربای ما زیاد بجوشد باعث تیره رنگ شدن مربای ما می شود.  در مرحله آخر پخت مربای آلبالو وانیل شکری را اضافه و شعله را خاموش می کنیم. اگر وانیل را زودتر از موعد اضافه کنیم ، با حرارت بالا مواجه می شود و تلخ مزه می شود.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.