2022/10/01
۱۴۰۱ شنبه ۹ مهر
چکار کنیم سبزی پلو ماهیچه مجلسی شود

چکار کنیم سبزی پلو ماهیچه مجلسی شود

طرز تهیه و فوت و فن های این مطلب به شما برای پختن سبزی پلو ماهیچه مجلسی و خوشمزه کمک می کند.

دوات آنلاین -سبزی پلو ماهیچه از جمله غذاهای مرسوم ایرانی است که جنبه مجلسی دارد اما پخت آن به همین سادگی نیست و باید فوت و فن های زیادی را رعایت کنید تا غذای شما لذیذ و خوشمزه شود. در ادامه نکات مربوط به پخت برنج، تهیه ماهیچه و درست کردن ته دیگ را مرور کنید.

 

طرز تهیه ماهیچه

به نوشته غذالند شما برای تهیه ماهیچه باید از ترفندها و فوت و فن های زیر کمک بگیرید:

 

۱- گوشت یا ماهیچه به کار رفته در این غذا حتما تازه باشد.

 

۲-دارچین را به هیچ وجه حذف نکنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت خوراک ماهیچه گوسفندی

 

۳- در هنگام پخت ماهیچه در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و به آن اجازه دهید تا در آرامش پخته شود.

 

۴- سیر طعم غذای شما را بهتر می کند.

 

۵- در حین پختن ماهیچه هر کجا احساس کردید آب آن کم شده حتما یکی دو استکان آب اضافه کنید.

 

۶- راز خوشمزگی ماهیچه در این است که با حرارت کم و بدون آب و با آب پیاز پخته شود.

طرز تهیه و دستور پخت سبزی پلو ماهیچه را بخوانید

دستور پخت سبزی پلو مخصوص

۱- یک قاشق ماست هم زده به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید تا برنج سفیدتر شود.

 

فیلم: دستور تهیه شیرین پلوی مجلسی

 

۲- نمک را به هیچ وجه در ابتدای پخت غذا اضافه نکنید چون باعث دیر پختن برنج می شود.

 

۳- برنج را با آب سرد آبکش نکنید چون باعث دیر پخت شدن برنج می شود.

 

۴- شما می توانید شوید را در هنگام آبکش کردن برنج یا در پایان جوشیدن برنج به آن اضافه کنید.

 

۵-شوید خشک نیازی به خیساندن ندارد اما بهتر است همراه آن کمی آب و روغن به برنج در حال پخت اضافه کنید.

 

ته دیگ برای سبزی پلو ماهیچه

مهم ترین قسمت پلو برای ما ایرانی ها ته دیگ آن می باشد. در تهیه سبزی پلو با ماهیچه می توانید از ته دیگ زعفرانی، سیب زمینی، نان تافتون، کاهو و… استفاده کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.