2022/10/01
۱۴۰۱ شنبه ۹ مهر
طرز تهیه چلوگوشت مجلسی + ادویه مورد نیاز

طرز تهیه چلوگوشت مجلسی + ادویه مورد نیاز

چلوگوشت مجلسی را چطور و با چه ادویه و موادی بپزیم و چکار کنیم که خوشمزه تر شود؟

دوات آنلاین -چلوگوشت از غذاهای مجلسی است که علاوه بر طعم فوق العاده خوب، خاصیت های زیادی هم دارد . حالا اگر قصد دارد برای مهمانن خود این غذا را تدارک ببینید می توانید از دستور پخت که در ادامه آمده است کمک بگیرید.

 

ادویه چلوگوشت چیست

به نوشته باشگاه خبرنگاران شما برای پختن چلوگوشت مجلسی برای 6 نفر به مواد و ادویه زیر نیاز دارید:

گوشت گردن گوسفندی یا ماهیچه   یک کیلو

پیاز     2   عدد

رب گوجه‌فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری

کره محلی    سه تا چهار قاشق غذاخوری

زرشک پلویی      ۲ تا سه قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه، هل و دارچین  به مقدار لازم

خلال پسته و بادام    به مقدار لازم برای تزئین

لیموترش تازه     به مقدار لازم

برنج    پنج پیمانه

سیب زمینی     یک تا ۲ عدد

پودر سبوس برنج   یک قاشق غذاخوری

روغن کنجد   به مقدار لازم

کنجد     یک قاشق غذاخوری

آب    به مقدار لازم

دستور پخت چلوگوشت مجلسی چگونه است

چلوگوشت مجلسی را چطور بپزیم

نخست پیاز‌ها را خرد کنید و در روغن کنجد تفت دهید. گوشت را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت چلو ماهیچه زعفرانی

 

رب گوجه ‌فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، هل، دارچین و آب را هم به سایر مواد بیفزایید و صبر کنید تا گوشت در حرارت ملایم به مدت سه تا چهار ساعت بپزد.

 

 اواخر پخت گوشت کمی زعفران دَم‌کرده به آن اضافه کنید. موقع مصرف گوشت آب لیموترش تازه را روی آن بریزید.

 

برنج خیس شده را با کمی نمک بجوشانید تا نیم‌پز شود سپس برنج را آبکش کنید.

 

داخل قابلمه کمی روغن کنجد و کنجد بریزید. سیب‌زمینی‌های ورقه شده را هم کف قابلمه بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: برای مهمانی ناهار چی بپزیم

 

برنج آبکش شده را به همراه پودر سبوس برنج داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا دَم بکشد.

 

در انتهای پخت برنج کره محلی را به آن اضافه کنید.

 

زرشک، خلال بادام و پسته را کمی در روغن کنجد تفت دهید.

 

روی برنج را با زرشک، خلال بادام و پسته و زعفران دم‌کرده تزئین کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.