ترشی آلبالو را چطور درست می کنند
تا فصل آلبالو تمام نشده فرصت را از دست ندهید و طبق این دستور تهیه برای خودتان ترشی آلبالو خانگی درست کنید.
دوات آنلاین -طرز تهیه ترشی آلبالو خیلی ساده و آسان است اما یادتان باشد مصرف زیاد آن باعث می شود فشارتان بیفتد و دردسر درست شود. فوت و فن تهیه این ترشی خانگی را در ادامه یاد بگیرید.
مواد لازم برای ترشی آلبالو
به نوشته خراسان شما برای تهیه ترشی آلبالو به مواد زیر نیاز دارید البته می توانید حجم مواد را به همین نسبت زیاد و کم کنید.
آلبالو: 250 گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی آلبالوی خانگی
1-ابتدا آلبالوها را پاک کنید و خوب بشویید.سپس صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل ترشی بلال ریز
2-آلبالوهای خشک شده را درظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.
3-پس از این که نصف آلبالوها را در ظرف ریختید مقداری از نمک را روی آن بپاشید.
4-نصف شکر را نیز روی نمک ها اضافه کنید و دوباره روی آن ها آلبالو بریزید. علت اضافه کردن نمک و شکر این است که آلبالوها مزه ترش و تیزی نداشته باشد و به خاطر شکر کمی ملس و خوشمزه تر شود.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم ترشی کپک نزند
5-با دست آلبالوها را فشار دهید تا فضای خالی میان آن ها نباشد. باقی مانده شکر و نمک را هم روی آلبالوها بریزید.
6-سرکه انگور را به مواد ترشی اضافه کنید و تا جایی که روی ترشی را بپوشاند سرکه بریزید. شما می توانید سرکه را با مقداری آب ترکیب کرده و به ترشی اضافه کنید.
7-در ظرف ترشی را سفت ببندید و حدود دو هفته در یخچال نگه دارید. تا سه روز ،چندین بار آن را ت کان دهید تا شکر و نمک در سرکه حل شود.
8-پس از گذشت دو هفته ترشی شما حاضر است می توانید در کنار غذا از آن استفاده کنید.
12jav.net