2022/08/08
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد
دستور پخت 4 نوع کیک با میوه های تابستانی

دستور پخت 4 نوع کیک با میوه های تابستانی

طرز تهیه کیک های خانگی با آلبالو، هلو و توت فرنگی را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -کیک هایی که با میوه های تابستانی مثل توت فرنگی، آلبالو و هلو درست می شود معمولا پرطرفدار هستند. پس برای درست کردن این کیک های خانگی ادامه مطلب را بخوانید.

دستور پخت کیک توت فرنگی را یاد بگیرید

طرز تهیه کیک توت فرنگی

به نوشته همشهری شما برای تهیه کیک توت فرنگی به مواد زیر نیاز دارید:

شکر سفید: ۲ فنجان

کره نرم شده: ۱ فنجان

تخم مرغ به دمای اتاق رسیده: ۴عدد

آرد سفید: ۳ فنجان

بیکینگ پودر: ۲ و نیم قاشق چای خوری

شیر به دمای اتاق رسیده: ا فنجان

عصاره وانیل: ۱قاشق غذاخوری

پوره توت فرنگی: نصف فنجان

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کیک هویج

 

برای تهیه کیک توت فرنگی قبل از هر کاری دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا گرم شود. قالب کیک را نیز با مقداری کره یا روغن چرب می کنیم.

 

در ابتدا آرد و بیکینگ پودر را ۲ بار الک می کنیم. یک کاسه بزرگ برداشته و در آن کره و  کر را می ریزیم و خوب هم می زنیم تا پف دار شوند.

 

سپس تخم مرغ ها را هم خوب با چنگال هم زده و به مخلوط شکر اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم.

 

مخلوط آرد، جوش شیرین و شیر را به مایه کیک اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

عصاره وانیل و پوره توت فرنگی را نیز به مواد اضافه می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته و آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در  فر قرار می دهیم.

 

پس از این مدت، با احتیاط در فر را باز کرده و یک خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم. اگر کیک به آن نچسبیده بود، یعنی کیک آماده است. اما اگر کیک به آن چسبیده بود، آن را دوباره برای چند دقیقه در فر قرار میدهیم. ذکر این نکته الزامی است که این مرحله را باید برای پخت همه کیک ها انجام داد.

 

در نهایت کیک را  از فر خارج کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خنک و آماده خوردن شود.

روش تهیه کیک هلو در فر چگونه است

کیک هلو را چطور بپزیم

مواد لازم برای کیک هلو به شرح زیر است:

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۲۰۰گرم

آرد سفید: ۳ پیمانه

پوره هلو: یک چهارم پیمانه

کره: ۱۶۰گرم

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

ماست: ۱۰۰ گرم

هلوی درشت: ۳ عدد

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

نمک: یک دوم قاشق چای خوری

 

فیلم: آموزش پخت کیک یزدی در خانه

 

در ابتدا آرد و بکینگ پودر را  با هم مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم.

 

سپس کره و شکر را با دور تند همزن برقی میزنیم تا پوک و کرم مانند شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را یکی یکی و با فاصله ۳۰ثانیه الی یک دقیقه به آرد اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند.

 

در ادامه روغن مایع را به مواد اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم؛ سپس نكتار هلو را به آن اضافه می کنیم. همزن را روی دور کند قرار میدهیم و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم و تا حدی هم میزنیم که آرد کاملا باز شده و گلوله نشود.

 

در ادامه ۳ عدد هلو را ریز خرد کرده و با یک قاشق آرد مخلوط می کنیم؛ این کار باعث می شود که هلوها ته نشین نشوند سپس آنها را با لیسک به مایه کیک اضافه می کنیم.

 

مایه کیک را داخل قالب کمربندی که از قبل کمی چرب کرده و کاغذ روغنی گذاشته ایم میریزیم؛ یک عدد هلوی باقیمانده را نیز هسته گرفته و آن را برش های نازک می زنیم و روی مایه کیک می چینیم و مقداری شکر یا پودر شکر روی آنها می پاشیم.

 

سپس قالب را درون فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم. در نهایت کیک را داخل ظرف موردنظر گذاشته و سرو می کنیم.

کیک آلبالو با پنیر را چطور درست کنیم

دستور تهیه کیک پنیر و آلبالو در فر

مواد لازم برای پخت کیک پنیر و آلبالو به شرح زیر است:

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد الک شده: ۴لیوان

شکر: ۳۰۰ گرم

کره: ۲۰۰گرم

ماست: 1 پیمانه

رنده پوست لیمو: نصف قاشق سوپ خوری

خلال بادام: به مقدار کافی

بیکینگ پودر: 1قاشق سوپ خوری

 

مواد میانی این کیک نیز شامل مواد زیر می شود:

پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم

شکر: یک سوم پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

آلبالو بدون هسته: یک پیمانه

نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری

آرد: ۴ قاشق سوپ خوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه خانگی

 

در ابتدای کار، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. سپس کره سرد را به قطعات ریز خرد کرده و با نوک انگشتان به آرامی ورز داده و به خورد مواد آردی می دهیم تا مواد حالت شن ریزه پیدا کنند.

 

سپس از این مواد کرامبلی به مقدار ۲ قاشق سوپ خوری کنار می گذاریم و باقی مواد را به کمک همزن دستی با ماست، تخم مرغ ها و رنده پوست لیموترش مخلوط می کنیم.

 

در ادامه کف یک قالب گرد را با کاغذ روغنی پوشانده و مواد کیک را داخل آن می ریزیم و سپس وسط مواد را گود می کنیم.

 

حالا مواد پنیری را با هم مخلوط کرده و پس از اینکه آلبالوی بدون هسته را به آن اضافه کردیم، روی مواد را با همان دو قاشق مواد کرامبلی می پوشانیم.

 

سپس روی کیک، پرک بادام باخلال بادام می پاشیم. در صورت تمایل برای تفکیک رنگ کیک از مواد پنیری داخل آن و زیباتر شدن کیک، می توانیم یک قطره رنگ خوراکی قرمز هم به مواد پنیری اضافه کنیم.

 

در انتها قالب کیک را در فر گذاشته تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاملا پخته شود. سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار میدهیم تا کیک کاملا خنک شود.

 

سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف موردنظر گذاشته و با مواد مختلف و با استفاده از میوه ها (ترجیحا آلبالو) تزئین می کنیم.

دستور پخت کیک آلبالو و نارگیل را بخوانید

طرز تهیه کامل کیک آلبالو و نارگیل

برای درست کردن این کیک تابستانی مواد زیر مورد نیاز است:

آرد: ۲ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

بیکینگ پودر: 1 قاشق سوپ خوری

شکر و پودر نارگیل (هرکدام): ۱ پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

روغن مایع: یک دوم پیمانه

شیر و آب جوش (هرکدام): یک دوم پیمانه

مواد میانی کیک

پودر نارگیل: یک دوم پیمانه

سفیده تخم مرغ: ۱عدد

آلبالو بدون هسته: یک چهارم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

 

فیلم: طرز تهیه کیک عسلی در خانه

 

در ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را  از هم جدا کرده و سفیده را با نیمی از شکر هم می زنیم و در گوشه ای قرار میدهیم.

 

در ظرفی جداگانه زرده ها را نیز با نیم دیگری از شكر هم زده و سپس وانیل و شیر و روغن و در نهایت آب جوش را به آن اضافه می کنیم.

 

در ادامه آرد، بیکینگ پودر، پودر نارگیل و نمک را ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و آنقدر هم میزنیم که به خوبی با مواد دیگر ترکیب شود.

 

 این مواد را به سفیده افزوده و مخلوط می کنیم. تمام مواد میانی را نیز با هم مخلوط کرده و سپس قالب را با ترکیب روغن جامد، روغن مایع و آرد کاملا چرب کنید.

 

بعد نصف مواد را داخل قالب بریزید و ۳بار زمین بزنید تا صاف شود. سپس مواد میانی را وسط کیک ریخته و در ادامه مابقی مواد را روی آن بریزید.

 

قالب را در دمای ۱۸۰ درجه، طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا پخته شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.