طرز تهیه سالاد اسفناج با انار و گردو
سالاد اسفناج یک سالاد بسیار مقوی و مفید است که می توانید آن را به جای شام نیز میل کنید.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای رژیمی که هم برای وعده ناهار مناسب است و هم برای شام، سالاد اسفناج است که خاصیت های زیادی دارد و استفاده از گردو و انار آن را بسیار خوشمزه می کند. طرز تهیه این سالاد را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سالاد اسفناج
به نوشته خراسان شما برای تهیه این سالاد برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید.
اسفناج :۵۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰ گرم
انار : یک عدد متوسط
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک:۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر : یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
روش درست کردن سالاد اسفناج
1-برای تهیه سالاد اسفناج حتما از اسفناج های کوچک استفاده کنید (برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و با آب سرد چندین بار بشویید، سپس آب کشی کنید تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.
فیلم: طرز تهیه سالاد کینوا با مرغ و لوبیا قرمز
2-در مرحله بعد مغز گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه خیس کنید تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری بریزید و مغز گردو را پس از این که آب کشی کردید به ظرف سالادخوری اضافه کنید.
3-در این مرحله انار را دانه و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شود.
فیلم: آموزش تهیه سالاد با مرغ و کاهو
4-حالا سس را روی مواد داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم یکدست شود.
5-در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تقسیم کنید و روی سالاد بریزید، سپس سالاد را در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و خنک شود.
12jav.net