چکار کنیم آب دوغ خیار خوشمزه تر شود
فوت و فن های طلایی برای درست کردن آب دوغ خیار خوشمزه را در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -آب دوغ خیار یکی از بهترین غذاها برای فصل تابستان است؛ خنک و سبک. برای اینکه این غذای ساده خوشمزه تر شود می توانید از راهنمایی های این مطلب کمک بگیرید.
مواد لازم برای آب دوغ خیار
به نوشته خراسان برای تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه بهتر است از مواد زیر استفاده کنیم:
ماست کمچرب: ۲۰۰ گرم
دوغ : نیم لیتر
خیار: ۲ عدد
سبزی ساطوری(نعناع و پونه خشک) : ۲ قاشق غذاخوری
کشمش : ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
گل محمدی خشک: به میزان لازم
آب: به میزان لازم
طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی
1-ماست کمچرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل به آن خامه اضافه کنید.
2-آب را به ماست اضافه کنید و آرام هم بزنید.
3-گردو را خرد کنید و همراه کشمش، نمک و فلفل به دوغ اضافه کنید. (میتوانید به جای ماست از دوغهای آماده طعم دار یا کفیر استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: چکار کنیم عدسی لعابدار شود
4-خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی و گل محمدی به بقیه مواد اضافه کنید.
5-اضافه کردن سبزی خوردن تازه و خرد شده به این غذا آن را خوشمزه تر میکند.
6-میتوانید به آب دوغ خیار پیاز و کمی یخ هم اضافه کنید.
فوت و فن های خوشمزه تر شدن
- از نان خشک برای تهیه آبدوغ خیار استفاده کنید.
- بهتر است از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.
- برای تهیه آب دوغ خیار میتوانید از سبزیجات خشک استفاده کنید.
- اضافه کردن کمی پیازچه خرد شده باعث خوشمزهتر شدن آب دوغ خیار میشود.
- اضافه کردن خامه اختیاری است و برای غلظت بیشتر اضافه میشود.
- برای خوش طعم تر کردن آب دوغ خیار می توانید کمی پودر یا برگ گل محمدی به آن اضافه کنید.
- اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید با پوره دو حبه سیر به آبدوغخیار طعم فوق العادهای بدهید.
- برای خوش طعم شدن آب دوغ خیار، می توانید کمی تربچه یا سیب گلاب به آن اضافه کنید.
12jav.net