2024/12/06
۱۴۰۳ جمعه ۱۶ آذر
پیشنهادات ما
چکار کنیم عدسی لعابدار شود؛ طرز تهیه با آب قلم و بلغور گندم

چکار کنیم عدسی لعابدار شود؛ طرز تهیه با آب قلم و بلغور گندم

فوت و فن تهیه عدسی لعابدار خانگی را در این مطلب یاد بگیرید. در این دستور پخت از آب قلم و بلغور گندم استفاده شده است.

دوات آنلاین -عدسی باید لعاب داشته باشد. شاید شما بارها عدسی درست کرده اما نتیجه دلخواه تان را نگرفته باشید. پس طرز تهیه و فوت و فن عدسی لعابدار را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای عدسی

عدس -  2 پیمانه

بلغور گندم -  نصف پیمانه

پیاز - 2 عدد بزرگ

آب قلم گوسفندی یا گاو -  یک کاسه کوچک

عصاره گوشت - کمی

نمک، فلفل و زردچوبه -  به مقدار لازم

پودر زنجبیل و زیره سیاه -  به مقدار لازم

آب‌لیمو-  به مقدار لازم

کره -  30 گرم

روغن -  به مقدار لازم

ترفندهایی برای لعابدار شدن عدسی

طرز تهیه و دستور پخت عدسی با آب قلم

1- ابتدا باید به مدت 15 دقیقه عدس‌ها را در آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورند و در طول این مدت حداقل یک بار آب آن‌ها را عوض کنید . عدسی‌ها را درون قابلمه‌ای بریزید سپس روی آن‌ها آب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا بجوشند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود

 

2- بلغور گندم را در ظرفی تمیز  و سپس آن را کمی خیس کنید و بعد از خیس کردن به عدس‌ها اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به آن‌ها زمان دهید تا به مدت 2 تا 3 ساعت در کنار هم به آرامی بپزند.

 

3- دقت داشته باشید که در طول این مدت برای این که بلغورها ته نگیرند بهتر است هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید.

 

4- عصاره گوشت و مقداری نمک و فلفل سیاه را هم به عدسی اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس بعد از مدتی کمی پودر زیره سیاه را به همراه پودر زنجبیل به مواد اضافه   و دوباره آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید.

 

بدانید: چگونه در خانه دیزی سنتی جاافتاده بپزیم

 

5- آب قلمی را که از قبل تهیه کرده بودید به‌اندازه سه ملاقه به مواد درون قابلمه اضافه و خوب ترکیب کنید در مراحل پایانی پخت، کره را هم به عدسی اضافه کنید و بگذارید اول آب شود و بعد آن را هم بزنید تا در همه جای عدسی پخش شود.

 

6- پیازها را به صورت خلالی و ریز و یکدست خرد کنید و آن را درون ماهیتابه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به صورت طلایی سرخ و به شکل پیاز داغ شوند.

 

7- وقتی عدسی به طور کامل پخت و لعاب‌انداخت شعله را خاموش کنید و درون ظرف‌های مد نظر خود بریزید.

 

منبع: خراسان

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.