2022/06/30
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی بدون گوشت

طرز تهیه خوراک گل کلم و سیب زمینی بدون گوشت

خوراک گل کلم و سیب زمینی یک غذای گیاهی و رژیمی است که دستور پخت آن را می توانید در اینجا بخوانید.

دوات آنلاین -خوراک گل کلم و سیب زمینی برای آنهایی که دنبال شام ساده و رژیمی هستند و می خواهند یک غذای گیاهی و بدون گوشت میل کنند، پیشنهاد جذاب  و مناسبی است.

 

مواد لازم برای خوراک گل کلم و سیب زمینی

به نوشته خراسان شما بای تهیه این شام رژیمی به مواد زیر نیاز دارید:

روغن سرخ‌کردنی :3 قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده :یک قاشق غذاخوری

سیب زمینی :650 گرم

گل کلم :4 پیمانه

نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل هالاپینو خرد شده: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: 2 قاشق چای خوری

زیره سبز: نصف قاشق چای خوری

آب: 2 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی: نصف پیمانه (دلخواه)

جعفری تازه خرد شده: یک چهارم پیمانه

خوراک گل کلم را چطور درست می کنند

 طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت

۱- ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست کنید و به صورت قطعات مکعبی یک سانتی  متری درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل خورشت گل کلم با گوشت

 

۲- یک تابه بزرگ ترجیحاً نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس دو قاشق روغن را داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست و رنده کرده‌اید داخل روغن بریزید.

 

3- حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید. سپس سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و ۷–۸ دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.

 

4- دسته گل کلم را تکه تکه کنید و آن را همراه با یک قاشق روغن باقی مانده و نمک به تابه اضافه کنید. ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. آب را روی مواد بریزید و شعله را کم کنید.

 

آموزشی: دستور پخت پوره برنج و سیب ‌زمینی

 

5- 5 تا 8 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شود. اگر می‌خواهید از نخود فرنگی استفاده کنید آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

 

6-خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مدنظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

چند نکته مهم

۱- می‌توانید به جای رنده کردن زنجبیل از پودر آن هم استفاده کنید ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک شما می‌دهد.

 

۲- اگر عطر زنجبیل را در غذا دوست ندارید می‌توانید ادویه دلخواه خود را جایگزین یا به کلی آن را حذف کنید.

 

۳- می‌توانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.