2024/11/24
۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه کامل خورشت گل کلم با گوشت

طرز تهیه کامل خورشت گل کلم با گوشت

برای این‌که خورشت گل کلم شما حسابی جا بیفتد و خوشمزه شود دستور پختی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین -گل کلم یک منبع عالی از ویتامین C، فولات، ویتامین K ، ویتامین های B و ویتامین E ، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و آهن است. ویتامین C همراه با سایر ترکیبات سودمند موجود در گل کلم  به جلوگیری از انواع مختلف عفونت کمک می کند و مانع از بروز التهاب ناشی از بیماری ها می شود. خورشت گل کلم غذایی مفید و خوشمزه است.

 

مواد لازم برای خورشت گل کلم

خوشمزه ضد التهابی  

پیاز بزرگ  یک عدد

گل کلم کوچک  یک عدد

آب غوره   یک قاشق غذاخوری

روغن   به اندازه کافی

گوشت خورشی   ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین   به اندازه کافی

خورشت گل کلم را چه طور درست کنیم

دستور پخت خورشت گل کلم

1-  برای تهیه خورش گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

 

2-  سپس قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر گرفته اید، روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک لوبیا با قارچ، گوشت و سیب زمینی

 

3-  اجازه دهید روغن کمی داغ شود ، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 

4- پس از این‌که پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

 

5- در مرحله بعد گوشت  را به صورت قرمه ای ( مانند خورش قرمه سبزی ) خرد و به قابلمه اضافه کنید.

 

در همین زمینه: آموزش پخت ماکارونی با شکل و طعم کاملا متفاوت

 

6- گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.

 

7- پس از این‌که رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

 

8- گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید.

 

9- مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.

 

10- پس از این‌که گوشت به طور کامل پخت ، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آب غوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 

نکته

پس از این‌که گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود.

 

منبع: روزنامه خراسان

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.