مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -یکی از مهم ترین عواملی که باعث خوشمزه شدن پیراشکی گوشت می شود خمیر آن است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهی و دستور پخت کامل این غذا آموزش داده شده است.
ماست ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران
بیشتر ببینید: طرز تهیه کروکت گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
جعفری ۲ ق س
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.