طرز تهیه سوپ ذرت و مرغ
دستور پخت سوپ ذرت و مرغ در این مطلب به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش داده شده است تا شما بتوانید یک پیش غذای عالی درست کنید.
دوات آنلاین -یکی از سوپ های مقوی که پیش غذای فوق العاده محسوب می شود و جنبه مجلسی هم دارد سوپ ذرت و مرغ است که طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه آمده است.
مواد مورد نیاز برای سوپ ذرت و مرغ
به نوشته مجله کوروش شما برای تهیه سوپ ذرت و مرغ به مواد زیر نیاز دارید:
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
کره: ۲ قاشق سوپ خوری
سینه مرغ: ۱ عدد
ذرت: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
فلفل قرمز، نمک و تخم گشنیز: به میزان دلخواه
سبزیهای معطر: به میزان دلخواه
دستور پخت سوپ ذرت و مرغ
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ ذرت و مرغ، پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی و باریک خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ نخود فرنگی رژیمی
سیرها را هم پوست بگیرید و خیلی ریز خرد کنید. میتوانید آنها را له یا رنده هم بکنید. در یک قابلمه، روغن یا کره بریزید و پیازها را در آن تفت دهید.
بعد از اینکه سبک و کمی طلایی شد، سیر را اضافه کنید. وقتی عطر سیر بلند شد، سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم تفت بخورند و طعم یکدیگر را بگیرند.
بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد، به اندازه ۳ لیوان دسته دار فرانسوی، آب جوش به مرغ اضافه کنید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را پایین بیاورید و در ظرف را بگذارید. در یک ظرف دیگر، ذرت را بپزید.
میتوانید از کنسرو ذرت آماده هم استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی و نگینی خرد کنید. بعد از اینکه ذرتها کمی نرم شدند، آنها را به قابلمه ذرت اضافه کنید.
فیلم: طرز تهیه سوپ اسفناج مجلسی
وقتی مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و به صورت رشته رشته در آورید. دوباره مرغ رشته رشته شده را به قابلمه برگردانید. سبزیهای معطر را به صورت خشک یا تازه و ساطوری شده اضافه کنید.
میتوانید حتی سبزیها را از طرز تهیه سوپ حذف کنید، ولی حتما میدانید که با این کار، طعم سوپ تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. ذرت و سیب زمینی پخته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید همه با هم بپزند و لعاب بیندازند.
تخم گشنیز و نمک را در همین مرحله اضافه کنید. برای طعم بهتر میتوانید به اندازه ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج به مواد اضافه کنید.
بعد از اینکه همه مواد با هم پختند و طعم همدیگر را گرفتند و لعاب انداختند، حرارت را قطع کرده و سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید.
12jav.net