2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه آش بادمجان ساده چگونه است

طرز تهیه آش بادمجان ساده چگونه است

با دستور پخت و فوت و فن های تهیه آش بادمجان در این مطلب آشنا شوید.

دوات آنلاین -آش بادمجان را تا به حال امتحان کرده اید؟ واقعا طعم خوبی دارد و درست کردن آن هم خیلی ساده است. دستور تهیه این آش سنتی در ادامه آمده است.

 

مواد اولیه برای آش بادمجان

به نوشته چاردیواری جام جم برای تهیه این آش سنتی برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

برنج نیم دانه: نصف پیمانه

عدس، نخود و لوبیاسفید؛ روی هم یک پیمانه

سینه مرغ: 100 گرم

بادمجان متوسط: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۳ عدد

سیر تازه: ۵ حبه

کشک: یک پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت آش بادمجان را بخوانید

دستور پخت آش بادمجان

حبوبات را از شب قبل و برنج را یک ساعت قبل از پخت خیس می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش ترخینه با عدس

 

حبوبات را به جز عدس در قابلمه ای ریخته و وقتی نیم پز شد گوشت را شسته و همراه با زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و روی حرارت کم می گذاریم تا بپزد.

 

عدس و برنج را همراه با کمی آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بپزد.

 

در این فاصله پوست بادمجان ها را گرفته، خرد کرده و در تابه ای ریخته و با کمی روغن تفت داده و سرخ می کنیم و در انتها روی آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و نصف لیوان آب ریخته و در تابه را می گذاریم تا بپزد.

 

آموزشی: دستور پخت آش حبوبات بدون گوشت

 

وقتی مرغ پخت آن را از حبوبات پخته شده جدا و ریش ریش کرده و با بادمجان خوب مخلوط می کنیم و آن را همراه کشک برنج و عدس به آش اضافه کرده و خوب هم زده و روی حرارت کم می گذاریم تا جا بیفتد. یادتان باشد در این مرحله از همزن برقی استفاده نکنید چون له می شود و آش ظاهر خوبی پیدا نمی کند.

 

در این فاصله سیر و پیازها را خرد و با کمی روغن سرخ کرده و نصف آن را به آش اضافه می کنیم.

 

در نهایت آش را در ظرف مناسبی ریخته و با گوشت ریش ریش شده، بادمجان سرخ شده، پیازداغ، سیر داغ و کشک تزئین و سرو می کنیم.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.