طرز تهیه کیک کره بادام زمینی؛ مرحله به مرحله
کیک کره بادام زمینی خوراکی مفید و خو.شمزه ای است که دستور پخت آن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -کیک کره بادام زمینی را می توان با روش های مختلف درست کرد. بعضی ها در ان موز می ریزند و برخی نیز نوع شکلاتی ان را درست می کنند. طرز تهیه این کیک با دستور نواب ابراهیمی را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای کیک کره بادام زمینی
کره: 200 گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
کره بادام زمینی:6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: 10 قاشق غذاخوری
بادام زمینی: یک فنجان
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
عصاره (یا پودر) وانیل: یک قاشق چایخوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
دستور پخت کیک کره بادام زمینی
1-قبل از درست کردن مایه کیک، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
فیلم: طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
2- مایه کیک را درست کنید.شکر و کره را اول با لیسک (یا قاشق) یکدست و بعد از ۵ دقیقه با همزن برقی مواد را مخلوط کنید.
3- سه عدد تخم مرغ را دانه دانه اضافه و هر کدام را یک دقیقه مخلوط کنید.
4- کره بادام زمینی و عصاره (یا پودر) وانیل را مخلوط کنید.
5- دوباره ۳ دقیقه مواد را مخلوط و به کمک الک آرد گندم،نمک، بکینگ پودر، بادام زمینی خرد شده و شیر را اضافه کنید.
6- مواد را خوب مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نوتلا یا کیک شکلات فندقی
7- کف قالب کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را در قالب بریزید و در فر بگذارید(۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه)
8- کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب خنک شود.
9- کیک را برش دهید.
10- برای تکمیل کیک می توانید دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، سه قاشق غذاخوری پنیر خامهای و دو قاشق غذاخوری عسل را مخلوط کنید و روی کیک بگذارید.
12jav.net