طرز تهیه خورشت سیر قلیه، غذای شمالی با مرغ
خورشت سیر قلیه اگرچه به اندازه دیگر غذاهای شمالی معروف نیست اما طعم بسیار خوبی دارد. پس دستور پخت آن را یاد بگیرید.
دوات آنلاین -خورشت سیر قلیه یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که طعم به خصوصی دارد و برای تهیه آن اگر از مواد تازه مانند سیر تازه استفاده شود، طعم آن را دلچسب ترتجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای خورشت سیر قلیه
به نوشته چاردیواری جام برای تهیه این خورش به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ کوچک: یک عدد
لپه: یک پیمانه کوچک
پیاز متوسط: یک عدد
برگ سیر تازه: نیم کیلو
آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت خورشت سیر قلیه
پوست پیاز را گرفته و خرد کرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت داده و سرخ می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوه کباب شمالی با گوشت
سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و شسته و به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
سپس لپه را شسته و همراه دو لیوان آب به آنها اضافه می کنیم و وقتی آب جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم.
در این فاصله برگ های سیر را شسته و وقتی آب اضافه اش رفت به اندازه دلخواه خرد کرده و در تابه ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم.
فیلم: آموزش تهیه کباب ترش شمالی با مرغ
وقتی کمی سرخ شد و عطر سیر درآمد کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برمی داریم.
وقتی تکه های مرغ پخت و آب خورشت کم شد آن را به مواد اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم تا خوشت جا بیفتد.
سپس آب نارنج را هم اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن تخم مرغ ها را در خورشت ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا ببندد و درنهایت این خورشت خوشمزه را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می کنیم.
12jav.net