طرز تهیه ماهی قزل آلا تنوری + ادویه مورد نیاز
ماهی قزل آلای تنوری از آن غذاهایی است که اگر یک بار درست کنید آن را در منوی همیشگی خودتان جا می دهید.
دوات آنلاین -ماهی قزل آلا از محبوب ترین ماهی های خوراکی است که آن را به روش های مختلف درست می کنند. سرخ کردن عادی در تابه، شکم پر کردن آن و البته ماهی تنوری که خیلی هم لذیذ است. می توانید دستور پخت و طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.
برای ماهی تنوری چه موادی نیاز داریم
به نوشته ایرنا شما برای تهیه ماهی قزل آلای تنوری به مواد زیر نیاز دارید:
ماهی یک عدد
سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه(لیوان)
زعفران آب کرده (غلیظ) یک قاشق چای خوری
سیر (پوره شده) ۲ حبه
سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
لیموترش ورقه ای یک عدد
دستور پخت قزل آلای تنوری
برای تهیه ماهی قزل آلا تنوری خانگی ابتدا درون یک کاسه نمک را همراه با فلفل و پوره سیر مخلوط کنید، سپس زردچوبه آبلیمو و نصف روغن زیتون را همراه با زعفران به این مواد اضافه نمایید، حالا روی پوست ماهی و داخل شکم آن را مرینیت کنید.
فیلم: ماهی شکم پر را چطوری خوشمزه درست کنیم
ماهی را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود. حالا سینی فر را با ورقههای فویل بپوشانید سپس روی فویل را چرب کرده و برروی آن سیب زمینی های ورقه شده را بچینید.
در مرحله بعد سطح روی سیب زمینی ها را هم چرب کنید و پس از آن فیله ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید . با انجام دادن این ترفند شما از چسبیدن خوراک ماهی مجلسی به فویل جلوگیری می کنید. اکنون با الباقی روغن زیتون روی سطح ماهی را چرب نمایید .
در مرحله بعد و قبل از اینکه ماهی را درون فر قرار دهید چند عدد برگه لیمو ترش تازه داخل شکم ماهی قرار دهید اکنون سینی فر را روی طبقه وسط فر قرار داده و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا خوراک ماهی شما پخته شود.
در مرحله بعد و پس از اینکه ماهی قزلآلا خوشمزه پخته شد سینی را از درون فر خارج نموده و اجازه دهید کمی سرد شود اکنون روی ماهی را با رب انار بپوشانید و خوراک خود را همراه با سبزی تازه و پلوی ایرانی سرو نمایید.
12jav.net