دستور تهیه شیرینی نعلی یا اشکی بدون فر
دستور پخت شیرینی نعلی یا اشکی در خانه را می توانید در این مطلب بخوانید و آن را خودتان درست کنید.
دوات آنلاین -شیرینی نعلی یا اشکی، بهدلیل کوچکو کمحجمبودنش، یکی از شیرینیهای محبوب نوروز بوده و هست؛ مخصوص مهمانیهایی که پذیرایی مفصلی با میوه و چای و تنقلات دارند و مهمانها شیرینیهای کوچک را ترجیح میدهند. برای پخت این شیرینی ساده در خانه هم به فر نیازی ندارید.
مواد لازم برای شیرینی نعلی
آرد: یک ونیم لیوان
تخممرغ: یک عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: یکسوم لیوان
شکر: یکسوم لیوان
شکلات و کنجد و پودر پسته و ترافل: به مقدار دلخواه برای تزئین
طرز پخت شیرینی اشکی
تمام مواد را از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند.
فیلم: آموزش پخت شیرینی میکادو
تخممرغ را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
سپس روغن مایع را اضافه کرده و ترکیب کنید. در آخر آرد و بیکینگپودر که ۳ مرتبه از قبل الک شدهاند را به آرامی به مواد اضافه کنید.
خمیر این شیرینی بسیار خوشقلق و بدون نیاز به استراحت است. تکه کوچکی از خمیر را برداشته و با دست خود به شکل نعلی و اشکی دربیاورید.
تابه را بهمدت 15دقیقه روی شعله پخشکن قرار دهید و کاغذ روغنی را کف تابه پهن کنید. خمیرهای آمادهشده را در تابه بچینید.
بیشتر بخوانید: شیرینی نخودچی را چطور در خانه درست کنیم
حدود 15دقیقه به شیرینیها فرصت دهید تا در تابه دربسته بپزند.
بعد از پخت، باید صبر کنید تا شیرینیها خنک شوند. شیرینیهای سرد شده را با شکلات، پودر پسته، کنجد یا ترافل به دلخواه خود تزئین کنید.
نکته مهم
بهدلیل تفاوت آردها، ممکن است شما به آرد بیشتر یا کمتری برای پخت این شیرینی نیاز داشته باشید. برای همین باید با احتیاط و در دفعات مختلف آرد را به مواد اضافه کنید.
هرجا خمیر یکدستی که چسبناک نباشد آماده شد، دیگر نیازی به اضافهکردن آرد نیست. استفاده زیاد از آرد باعث خشکی شیرینی میشود.
منبع: همشهری
12jav.net