2022/05/21
۱۴۰۱ شنبه ۳۱ ارديبهشت
دیباچه
برای مهمانی ناهار چی بپزیم؛ دستور پخت 4 غذا

برای مهمانی ناهار چی بپزیم؛ دستور پخت 4 غذا

اگر قصد دارید مهمانی ناهار برگزار کنید یکی از 4 غذایی که در این مطلب آمده است می تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

دوات آنلاین -غذاها برای مهمانی ناهار بسیار متنوع هستند. پیشنهاد ما این است که سراغ یکی از 4 غذایی بروید که طرز تهیه و دستور پخت آنها در ادامه آمده است. جوجه اسپایسی، چلو ماهیچه، خورشت مرغ با سس آلبالو و جوجه کباب فرانسوی پیشنهادهایی هستند می خوانید:

جوجه اسپایسی برای ناهار مناسب است

جوجه اسپایسی برای ناهار

جوجه اسپایسی را می توانید برای مهمانی ناهار درست کنید و میزی خاطره انگیزه بچینید.

 

چی لازم داریم

این میزان مواد برای 4 نفر است.

سینه مرغ: ۴ عدد

ماست: یک چهارم پیمانه

پیاز خلالی: نصف پیمانه

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

سماق: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ

 

طرز تهیه

ابتدا مواد ماست، آبلیمو وزنجبیل را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.

 

سپس پیاز خلالی، روغن و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید.

 

تکه های خرد شده مرغ را نیز با سایر مواد مخلوط کرده تا مزه دار شود.

 

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.

 

قبل از به سیخ کشیدن جوجه ها، به آن گشنیز خرد شده و سماق اضافه و مخلوط کنید.

 

سپس جوجه را به سیخ کشیده و به همراه گوجه کباب کنید.

برای مهمانی ناهار چلو ماهیچه درست کنید

سفره مهمانی با چلو ماهیچه

چلو ماهیچه یکی دیگر از غذاهای مجلسی است که می توانید با دستور پخت که در ادامه آمده درست کنید.

 

مواد لازم

این میزان مواد برای 4 نفر است.

ماهیچه: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

حبه سیر: ۳ عدد

هویج متوسط: ۲ عدد

روغن مایع: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری

عصاره گوشت: میزان لازم

زعفران: ۱ قاشق سوپخوری

نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم

 

فیلم: دستور تهیه شیرین پلوی مجلسی

 

چطور بپزیم

پیازها را حلقه ای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

 

بعد از سرخ شدن پیازها، ماهیچه ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید خامی ماهیچه از بین برود.

 

پس از چند دقیقه ادویه های فلفل قرمز و دارچین و سیرهای خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

 

اجازه دهید که ماهیچه ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود.

 

البته در این مدت زمانی حتما حواستان باشد که ماهیچه ها ته نگیرد و اگر ماهیچه ها زودتر از این تایم سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.

 

در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.

 

سپس عصاره گوشت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.

 

بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.

 

هویج ها را حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

 

کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه ها کاملا بپزد.

خورشت مرغ از غذاهای مناسب برای مهمانی ناهار است

خورشت مرغ با دستوری متفاوت

می توانید برای مهمانی ناهار خورشت مرغ با سس آلبالو درست کنید.

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر

آلبالو بدون هسته : 200 گرم

سینه مرغ بدون استخوان : 300 گرم

لواشک آلبالو : 60 گرم

شکر : 4 قاشق سوپخوری

پیاز : 1 عدد

کره : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

به میزان لازم : نمک

به میزان لازم : زردچوبه

فلفل قرمز :به میزان لازم

خلال پسته برای تزئین : به میزان لازم

 

ببینید: فوت و فن تهیه کباب تابه ای مجلسی

 

دستور پخت

هسته آلبالوها را گرفته، در یک ظرف لعابی با شکر مخلوط کرده و به مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سپس آلبالوها را با همان ظرف لعابی روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.

 

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت بند انگشتی خرد کرده و در کمی روغن به مدت 10-6 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

 

پیاز داغی را که از قبل تهیه کرده اید به مرغ اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید.

 

سپس نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

2 الی 3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.

 

آلبالوهای شیرین شده را از صافی رد کنید، آب آن را جدا کرده و دانه های آلبالو را با کمی کره تفت دهید.

 

آلبالوهای تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

 

لواشک را در آب جوش حل کرده و از صافی رد کنید تا مطمئن شوید کاملا در آب جوش حل شده، سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.

 

سس را به خورش اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

 

بعد از حدود 30 دقیقه خورش آماده است، آن را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزئین کنید.

با جوجه کباب فرانسوی از مهمانان خود پذیرایی کنید

جوجه کباب فرانسوی برای ناهار

یکی دیگر از گزینه های جذاب برای مهمانی ناهار جوجه کباب فرانسوی است.

 

مواد اولیه

برای پخت این غذا برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

جوجه : 4 قطعه جوجه بدون استخوان

تخم مرغ : 1 عدد زده شده

لیمو ترش : 1 عدد متوسط و آب گرفته شده

آرد سفید : 1 فنجان

فلفل شیرین : 1 قاشق چایخوری

کره : 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری

آب مرغ : نصف فنجان

جعفری تازه : 1 قاشق غذاخوری خرد شده

نمک : به میزان لازم

 

ببینید: طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

 

دستور تهیه

تخم مرغ و آب لیمو گرفته شده را باهم مخلوط کنید.

 

در ظرف دیگر فلفل و آرد را مخلوط کنید.

 

سپس جوجه ها را در ظرف آرد بزنید و بعد به ظرف تخم مرغ و بار دیگر در آرد بغلتانید.

 

حال جوجه ها را در روغن زیتون و کره سرخ کنید.

 

سپس آب مرغ، نمک و آب لیمو را به جوجه ها اضافه کنید و ۶-۵ دقیقه زمان بدهید تا جوجه ها کاملا بپزند.

 

حال می توانید جوجه ها را در ظرف مورد نظر بچنید و با جعفری تزئین کنید.

 

منبع: غذالند

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.