2022/05/25
۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
طرز تهیه باقلوای خانگی؛ آسان و فوری

طرز تهیه باقلوای خانگی؛ آسان و فوری

روش درست کردن باقلوای سنتی در خانه را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -درست کردن باقلوای خانگی اصلا کار سختی نیست و اتفاقا خیلی آسان و فوری می توانید این کار را انجام بدهید.

 

مواد لازم برای باقلوا

پودر قند و بادام  - از هر کدام 200 گرم

پسته -  100 گرم

زعفران ( رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز) -  به میزان لازم

باقلوای خانگی را چطور درست کنیم

روش درست کردن باقلوا

1- بادام را خیس کنید پوست آن را بگیرید و کاملا آسیاب  کنید و با  پودر قند ورز دهید تا خمیری به دست آید.

 

2- سپس پسته را خیس کنید پوست آن را بگیرید و کاملا آسیاب کنید  و با  پودر قند ورز دهید.

 

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه حلوای مسقطی لاری

 

3- بادام را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از آن را با رنگ زعفران و خود زعفران آب‌کرده رنگ کنید و روی یک سینی لبه دار یک لایه نازک بادام سفید بریزید و با گوشتکوب به آرامی فشار دهید سپس رنگ سبز و بعد رنگ قرمز.

 

۴-وقتی سفت شد با چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.

 

۵-می توانید از مواد لایه لایه روی هم بریزید تا باقلوا چند رنگ شود.

 

منبع: خراسان

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.