طرز تهیه باقلوای خانگی؛ آسان و فوری
روش درست کردن باقلوای سنتی در خانه را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -درست کردن باقلوای خانگی اصلا کار سختی نیست و اتفاقا خیلی آسان و فوری می توانید این کار را انجام بدهید.
مواد لازم برای باقلوا
پودر قند و بادام - از هر کدام 200 گرم
پسته - 100 گرم
زعفران ( رنگ زعفران، رنگ قرمز و سبز) - به میزان لازم
روش درست کردن باقلوا
1- بادام را خیس کنید پوست آن را بگیرید و کاملا آسیاب کنید و با پودر قند ورز دهید تا خمیری به دست آید.
2- سپس پسته را خیس کنید پوست آن را بگیرید و کاملا آسیاب کنید و با پودر قند ورز دهید.
بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه حلوای مسقطی لاری
3- بادام را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از آن را با رنگ زعفران و خود زعفران آبکرده رنگ کنید و روی یک سینی لبه دار یک لایه نازک بادام سفید بریزید و با گوشتکوب به آرامی فشار دهید سپس رنگ سبز و بعد رنگ قرمز.
۴-وقتی سفت شد با چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.
۵-می توانید از مواد لایه لایه روی هم بریزید تا باقلوا چند رنگ شود.
منبع: خراسان
12jav.net