مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -ماهی شیر را می توانید خیلی خوشمزه و لذیذ درست کنید البته اگر کمی وقت بگذارید و حوصله به خرج بدهید. فوت و فن این کار را در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم یاد بگیرید.
ماهی شیر ۱ کیلو
گشنیز خرد شده ۴۰۰ گرم
پیاز خلالی خردشده۲ عدد
سیر له شده ۲ قاشق سوپخوری
رب فلفل ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک به میزان لازم
تمر هندی رقیق شده نصف پیمانه
شیره خرما ۲ قاشق سوپخوری
آرد چند قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده سپس سبزی خرد شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سبزی کاملا سرخ شود.
فیلم: آموزش تهیه ماهی سوخاری در ماهیتابه
سیر له شده و نمک و زردچوبه و رب فلفل را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت دادن شیره خرما و تمر هندی را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
آرد و نمک و زردچوبه را مخلوط کرده و ماهی ها را در آرد میغلتانیم و در روغن سرخ میکنیم سپس روی حشو قرار داده و درب ظرف را بسته و ۳۰-۲۰دقیقه اجازه میدهیم جا بیفید.
این غذا را با کته یا نان سرو میکنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.