مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -اکبر جوجه از جمله غذاهای محلی است که خیلی زود در همه شهرها شناخته شد و خیلی ها آن را می پسندند. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت این غذا با سس مخصوصص را آموزش داده است.
مرغ ۸۰۰ گرمی ۱عدد
شیر ۲لیوان
دانه گشنیز ۱قاشق چایخوری
نمک و فلفل کمی
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
کره ۶۰ گرم
روغن ۵۰۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
زعفران ۱ قاش سوپ خوری غلیظ
برنج ۲پیمانه
رب انار ۲ قاش غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
زعفران کمی
نمک ۱پینچ
پودرسیر ۱ قاشق چایخوری
ابتدا مرغ را ۱۲ ساعت قبل با شیر و ادویه های گفته شده استراحت می دهیم. سپس با مواد مرینیت ۲۰ دقیقه می جوشانیم. داخل آبکش گذاشته کمی که آبش برود.
فیلم: طرز تهیه مرغ تنوری در قابلمه
تابه ای را با مخلوط روغن، زعفران، کره گرم کرده وتکه های مرغ را داخلش می چینیم حرارت کم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه تو روغن جوش بخورد.
حالا میزان آب گفته شده را اضافه کرده و ۱تا۱.۵ ساعت دیگر اجازه می دهیم روی حرارت باشد تا کاملا نرم و لطیف شود و تو روغن کامل طلایی شود.
سپس با کته نرم و سس رب انار میل شود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.