مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -شیرینی آجیلی از جمله شیرینی هایی است که مخصوصا برای عید بسیار مناسب است. برای تهیه این شیرینی لازم نیست حتما فر داشته باشید. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شما را به طور کامل راهنمایی می کند.
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
مغز پسته یا بادام ۴۰ گرم
عسل ۱ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری
۱- کره را به همراه شکر وانیل با همزن زده تا کرم رنگ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شکلات فندقی بدون فر
۲- آرد و بیکینگ پودر را اضافه تا خمیر لطیفی حاصل شود.
۳- خمیر را بین کیسه فریزر یا کاغذ روغنی پهن کرده و قالب میزنیم.
۴- مغز پسته های خرد شده را با عسل و گلاب ترکیب کرده و روی شیرینی ها قرار می دهیم.
راهنما: حلوا ارده خانگی را چطور درست کنیم
۵-فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه آماده کنید.
ابتدا یک شعله پخش کن را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس شیرینی ها را روی کاغذ روغنی در تابه بچینید و تابه را با در روی شعله پخش کن به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده تا شیرینی ها آماده شود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.