مربای قارچ خانگی را چطور درست می کنند + خواص
طرز تهیه مربای قارچ چگونه است و این مربا چه خاصیت هایی دارد و برای چی خوب است؟
دوات آنلاین -مربای قارچ از جمله مرباهای خاص است که طعمی متفاوت دارد و علاوه بر آن دارای خاصیت های زیادی نیز هست. ططرز تهیه نوع خانگی این مربا در ادامه شرح داده شده است.
برای مربای قارچ چی لازم داریم
قارچ نیم کیلوگرم
زعفران آب شده دو قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۷۵۰ گرم
پودر هل سبز یک قاشق مرباخوری
آبلیمو یک قاشق چایخوری
دستور تهیه مربای قارچ
قارچ ها را خوب بشویید و نیم ساعت در آب نمک رقیق قرار دهید و دوباره آبکشی کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل مربای کیوی خانگی
قارچ ها را به مدت ۸ دقیقه در قابلمه آب در حال جوش بریزید و دوباره آبکشی کنید و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا خنک شوند و آب اضافه شان جدا شود.
برای تهیه مربا قارچ ها را میتوانید خرد کنید یا به صورت درسته استفاده کنید.
قارچ و شکر را لا به لا در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهیده تا شکر به خورد قارچ ها برود و آب بیندازد.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا به قوام آید.
در اواخر پخت ، پودر هل و زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود سپس به شیشه های تمیز منتقل کرده درشان را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید.
مربای قارچ چه خاصیت هایی دارد
مربا قارچ یکی از پرخاصیت ترین مرباهایی است که میتوانید برای وعده صبحانه استفاده کنید. خواص مربا قارچ عبارت است از :
- کاهش کلسترول و چربی خون
- ایجاد تعادل بین کلسترول بد و کلسترول خون
- پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی از جمله تصلب شرایین ، حمله و سکته قلبی
آموزش: طرز تهیه و روش غلیظ شدن مربای به
- منبع غنی از آهن که به درمان کم خونی فقر آهن کمک میکند
- اسید لینولئیک کنژوگه قارچ به پیشگیری از سرطان سینه کمک می کند.
- بتاگلوکان موجود در قارچ از رشد سلول های سرطان پروستان پیشگیری می کند.
- انسولین و آنزیم های طبیعی موجود در قارچ به تجزیه فند و نشاسته موجود در خوراکی ها کمک میکند و برای پیشگیری از دیابت مفید ست.
- آنتی بیوتیک های مجود در قارچ به کاهش التهاب و عفونت در بدن کمک میکند.
- قارچ منبع غنی از کلسیم است که برای سلامت دندان و پیشگیری از پوکی استخوان و درد مفاصل مفید است.
بدانید: طرز تهیه مربای بالنگ تازه + خاصیت ها
- قارچ جزو معدود گیاهانی است که سرشار از ویتامین D و فسفر است ، این ویتامین به جذب بهتر کلسیم و فسفر در بدن کمک می کند.
چند نکته مهم
هنگام خرد کردن قارچ ها میتوانید به آن ها آبلیمو اضافه کنید که رنگشان تغییر نکند.
مربا قارچ دکمه ای زمان بیشتری از مربا قارچ صدفی نیاز به پخت دارد.
می توانید به جای پودر هل از ۵ دانه هل استفاده کنید که بعدا امکان جدا کردنشان وجود داشته باشد.
سعی کنید از شکر بیشتری برای تهیه مربا استفاده نکنید ، شکر بیش از حد باعث می شود که مربای شما بعد از مدتی شکرک بزند.
هنگام درست کردن مربا از دمای ملایم استفاده کنید ، دمای بالا می تواند باعث غلیظ شدن سریع مربا و در نتیجه شکرک زدن آن شود.
منبع: ایسکانیوز
12jav.net