2022/05/28
۱۴۰۱ شنبه ۷ خرداد
طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه

طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه

روش درست کردن پشمک در خانه را در این مطلب بخوانید. این کار اصلا پیچیده نیست و فقط به صبر و حوصله نیاز دارد.

دوات آنلاین -پشمک را ما همیشه آماده تهیه کرده ایم و کمتر پیش آمده به این فکر کنیم که خودمان در خانه آن را تهیه کنیم. مواد اولیه این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار در دسترس بوده و در هر خانه ای پیدا می شود. فقط درست کردن آن کمی حوصله می خواهد؛ بنابراین در زمان مناسب آن را تهیه کنید تا نتیجه بهتر بگیرید.

 

مواد لازم برای پشمک خانگی

آرد: ۳۰۰ گرم

شکر: ۲۰۰ گرم

آب: نیم لیتر

آب لیمو ترش تازه: یک قاشق غذاخوری

کاغذ روغنی: یک عدد

پودر پسته یا بادام برای تزیین: به میزان لازم

دستور تهیه پشمک خانگی چگونه است

روش درست کردن پشمک

آرد را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت کم گذاشته و چند دقیقه تفت می دهیم به طوری که خامی آن گرفته شود اما نسوزد.

 

بیشتر بخوانید: دستور تهیه حلوای هویج با شیر

 

سپس آن را از روی حرارت برداشته و در سینی می ریزیم تا کمی خنک شود.

 

در ظرف دیگری شکر، آب لیمو ترش تازه و آب را ریخته و می جوشانیم تا وقتی که غلیظ شده و قوام بیاید و رنگ شهد زرد شود.

 

سپس آن را از روی حرارت برمی داریم تا کمی خنک شود.

 

در یک بشقاب غذاخوری کاغذ روغنی را گذاشته و شهد را روی آن می ریزیم.

 

کمی آب سرد یا چند قالب یخ را در بشقاب یا ظرفی می ریزیم و بشقاب حاوی شهد را روی آن می گذاریم.

 

کم کم شهد را با کاردک در وسط کاغذ روغنی جمع می کنیم و آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل خمیر شده و از کاغذ جدا شود.

 

فیلم: طرز تهیه باسلوق با شیره انگور

 

حالا خمیر شهد را که هنوز کمی گرم است می کشیم و وقتی نازک شد دوباره دوطرف را روی هم می آوریم و این کار را حدود دو دقیقه تکرار می کنیم و در نهایت آن را به شکل حلقه درآورده و در آرد می گذاریم و آرد را کامل روی شهد می ریزیم و آن را باز می کنیم و تاب می دهیم و دوباره روی هم می آوریم و اینقدر این کار را تکرار می کنیم تا شربت غلتان در آرد به شکل رشته هایی نازک شده و حالت پشمک شود.

 

نباید قسمتی از شهد ضخیم و سفت باشد در این صورت روی آن آرد ریخته و باز می کنیم تا نازک شود.

 

در این مرحله تکه هایی از پشمک را با دست فرم داده یا در قالب های کوچک می ریزیم و فرم می دهیم و در ظرف موردنظر گذاشته و با پودر پسته یا بادام تزیین کرده و با نوشیدنی گرمی سرو می کنیم.

 

منبع: چاردیواری- جام جم

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.