دستور تهیه حلوای هویج با شیر
حلوای هویج را وقتی با شیر و گلاب درست می کنید خیلی خوردنی می شود. طرز پخت آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -حلوای هویج یکی از حلواهای محبوب ایرانی است که دستور پخت های متفاوتی برای آن وجود دارد. طرز تهیه این شیرینی با استفاده از شیر را در ادامه بخوانید.
برای حلوای هویج چه موادی لازم داریم
مواد مورد نیاز برای حلوای هویج در دسترس است و به راحتی می توان آنها را تهیه کرد. این مواد را روزنامه خراسان این طور شرح داده است:
هویج - نیم کیلوگرم (حدود ۵ عدد)
آرد شیرینیپزی - یک پیمانه
شکر (بسته به ذائقه) - بین یک تا یک و نیم پیمانه
گلاب - نصف پیمانه
شیر - نصف پیمانه
کره - ۵۰ گرم
پودر هل - یک قاشق مرباخوری
زعفران دمکرده (دلخواه) - ۳ قاشق غذاخوری
طرز پخت حلوای هویج
۱- ابتدا هویجها را با پوستکن پوست کنید و به قطعات کوچک درآورید و با یک لیوان آب بگذارید کاملاً بپزد و نرم شود .
بیشتر بخوانید: حلوای دو رنگ مجلسی، طرز تهیه و فوت و فن ها
۲- بعد از پخت هویجها و گرفته شدن آب اضافی، آنها را در مخلوط کن پوره کنید.
۳- نصف لیوان گلاب و نصف لیوان آب را به هویجها اضافه کنید به همراه شکر داخل مخلوط کن بریزید و کاملا همه مواد را پوره کنید. میتوانید این کار را داخل غذا ساز هم انجام دهید.
۴- بعد از پوره شدن همه مواد آن را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
5- زعفران و هل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا شکر خوب حل شود. لازم است که این مواد فقط در حدی که شکر حل شود روی حرارت زیاد در حدود 2 دقیقه قرار گیرد. همین که جوشید حرارت را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.
آموزش: دستور پخت حلوای زعفرانی آرد گندم
6- ماهیتابهای را بدون روغن روی حرارت قرار دهید و آرد را داخل آن بریزید و خوب تفت دهید. هدف فقط گرفتن بوی خامی آرد است و حدود 5 تا 6 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ آرد تغییری نکرده و فقط عطر و بویی خوش بگیرید.
7- پوره هویج را به همراه شکر و گلاب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
فیلم: تر حلوای زعفرانی را چطور بپزیم
۸- آرد را به همراه کره داخل ماهیتابه بریزید، هم بزنید و بگذارید به آرامی بجوشد. بعد از جوشیدن، مخلوط هویج را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
۹- میتوانید زعفران دمکرده را اضافه کنید تا حلوا خوش رنگتر شود.
۱۰- بعد از اینکه حلوا کمی سفت شد، با حرکت گهوارهای، آن را تکان دهید تا به خوبی فرم بگیرد و از ماهیتابه جدا شود.
12jav.net