آشپزی / دستور پخت سوپ اسفناج بهعنوان پیش غذای مناسب فصل پاییز
سوپ اسفناج در روزهای سرد سال حسابی می چسبد و خیلی هم پرفایده است. طرز تهیه این پیش غذا را بخوانید.
دوات آنلاین-سوپ یکی از پیشغذاهایی است که در مجالس رسمی استفاده میشود. اما این پیشغذای بسیار مفید در فصل پاییز و تابستان به دلیل اینکه انرژی و گرمای زیادی را به بدن منتقل میکند بسیار مورد استقبال قرار میگیرد.
سوپ آرد ذرت و اسفناج یکی از سوپهای مفید و گرمی است که میتواند شما و فرزندتان را گرم و دربرابر بیماری مقاوم کند.
طرز تهیه سوپ اسفناج
یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای 1 دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.
به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید وبرای حدود 8 دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی با مرغ
پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).
از سوپ به میزان مساوی، در 4 کاسه بریزید. روی هر یک 1 قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سوپ اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج سوپ اسفناج حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بدانید: سوپ شوربا را چطور درست می کنند
سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
12jav.net