دستور پخت حلوای زعفرانی آرد گندم
طرز تهیه حلوای زعفرانی با آرد گندم را به طور کامل و مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -حلوای زعفرانی با آرد گندم یم دسر فوق العاده مقوی و بسیار خوشمزه است که درست کردن آن زیاد سخت نیست. دستور پخت این نوع حلوا را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید.
مواد لازم برای حلوای زعفرانی
آرد گندم - یک لیوان دسته دار
شکر- نصف لیوان دسته دار
روغن - نصف لیوان دسته دار
آب – نصف لیوان دسته دار
گلاب – یک چهارم لیوان دسته دار
پودر زعفران – یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر هل – یک چهارم قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوای زعفرانی
1- قبل از هر چیز، باید آرد را دو بار الک کنید تا هم ناخالصی هایش گرفته شود و هم این که هنگام پخت حلوا، گلوله نشود. آرد الک شده را کنار بگذارید.
2- زعفران را دم کنید. برای این کار میتوانید روی زعفران یک قالب کوچک یخ بیندازید تا یخ ذوب شود و زعفران رنگ باز کند. در این صورت زعفران رنگ بیشتری میدهد. روش دوم این است که روی زعفران را کمی آب جوش بریزید و اجازه دهید دم بکشد.
آموزش: دستور پخت کامل حلوای هویج مجلسی
3- در یک ظرف، آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس شکر را اضافه کنید. آب و شکر را هم بزنید تا دانههای شکر کاملا حل شوند.
4- گلاب، زعفرانی که از قبل دم کرده اید و پودر هل را به محلول آب و شکر یا شهد حلوا، اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا یک رنگ شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید.
5- یک تابه را روی حرارت قرار دهید. آرد را در آن بریزید و شروع به تفت دادن کنید. اگر میخواهید حلوا تیره یا به قول معروف سیاه شود، آرد را تا جایی تفت دهید که رنگش قهوهای شود. ولی مراقب باشید که نسوزد.
پیشنهاد: حلوای آرد برنج و پسته؛ دسری برای مراسم مختلف
6- روغن را به تدریج به آرد بو داده اضافه کنید و به هم بزنید. کل آرد باید یک رنگ شود.
7- حرارت را پایین بیاورید و شیره حلوا را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید تا رقیق شود.
8- حلوا را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. حلوا باید در این مرحله، روغن بیندازد.
9- حلوا را در ظرف مناسب سرو کنید.
می توانید روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل و خلال بادام تزیین کنید
12jav.net