سوپ زرشک مجلسی با مرغ؛ دستور پخت کامل
یکی از پیش غذاهای مجلسی مناسب برای روزهای سرد سال سوپ زرشک است که طرز تهیه آن در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین -سوپ زرشک طعمی متفاوت و خاص دارد و معمولا آن را با مرغ درست می کنند. طرز تهیه و دستور پخت این پیش غذای مجلسی را در ادامه بخوانید.
مواد مورد نیاز برای سوپ زرشک
سینه مرغ 300 گرم
جعفری خردشده 150 گرم
قارچ خردشده 100 گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
آرد گندم دو قاشق سوپخوری
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
زرشک 200 گرم
پیاز یک عدد
هویج 100 گرم
سیبزمینی 80 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه سوپ زرشک
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم.
ببینید: طرز تهیه سوپ برش روسی با کلم
مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت میریزیم.
سپس هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم.
بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین میکنیم.
12jav.net