2022/05/23
۱۴۰۱ دوشنبه ۲ خرداد
دیباچه
سوپ زرشک مجلسی با مرغ؛ دستور پخت کامل

سوپ زرشک مجلسی با مرغ؛ دستور پخت کامل

یکی از پیش غذاهای مجلسی مناسب برای روزهای سرد سال سوپ زرشک است که طرز تهیه آن در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین -سوپ زرشک طعمی متفاوت و خاص دارد و معمولا آن را با مرغ درست می کنند. طرز تهیه و دستور پخت این پیش غذای مجلسی را در ادامه بخوانید.

 

مواد مورد نیاز برای سوپ زرشک

سینه مرغ      300 گرم

جعفری خردشده      150 گرم

قارچ خردشده      100 گرم

رب گوجه‌فرنگی      دو قاشق سوپخوری

آرد گندم      دو قاشق سوپخوری

آبلیمو     سه قاشق سوپخوری

زرشک     200 گرم

پیاز     یک عدد

هویج     100 گرم

سیب‌زمینی     80 گرم

روغن مایع     نصف پیمانه

نمک و فلفل     به میزان لازم

سوپ زرشک را چطور با مرغ بپزیم

دستور تهیه سوپ زرشک

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم.

 

ببینید: طرز تهیه سوپ برش روسی با کلم

 

مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم.

 

سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌پزیم.

 

بعد قارچ،  نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم.

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.