مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -اگر دنبال سوپ مجلسی برای مهمانی می گردید سوپ برش روسی یک پیشنهاد عالی و هیجان انگیز است. این پیش غذا در ایران زیاد مصرف نمی شود در حالی که طعم آن با ذائقه ما کاملا سازگار است. طرز تهیه و دستور پخت این سوپ را می توانید در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید.
چغندر متوسط ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز یک عدد
هویج ۲ عدد
کلم پیچ نصف یک عدد
لوبیا چیتی پخته یک پیمانه
آب۶ الی ۷ پیمانه
آب مرغ ۳ پیمانه
سس گوجه ۲ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۴ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۴ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شوید تازه خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
خامه به میزان لازم
چغندرها را می پزیم.
بیشتر بخوانید: فوت و فن رستورانی شدن سوپ جو
سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده در آب چغندر می ریزیم تا بپزد.
پیاز و هویج خرد شده را با روغن تفت می دهیم. سپس سس گوجه را اضافه می کنیم. کلم را خلالی خرد می کنیم.
همه مواد را به سیب زمینی اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد.
سپس با خامه و کمی شوید تزیین می کنیم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.