2022/11/29
۱۴۰۱ سه شنبه ۸ آذر
طرز تهیه آش انار برای شب یلدا

طرز تهیه آش انار برای شب یلدا

آش انار یک غذای خوشمزه و بدون گوشت است که برای شب یلدا حسابی می چسبد. دستور پخت آن را یاد بگیرید.

دوات آنلاین -آش انار از جمله غذاهایی است که باید آن را سر فرصت و حوصله درست کرد. از برای شب یلدا مهمان دارید این آش یکی از گزینه های مناسب برای گذاشتن سر سفره است. دستور پخت و طرز تهیه این غذای بدون گوشت را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای ۴ نفر

سبزی آش - ۵۰۰ گرم

رب انار-  ۲ قاشق غذاخوری

لپه - نصف پیمانه

پیاز -۳ عدد

برنج - یک  پیمانه

انار دانه شده -یک عدد

نمک،  فلفل سیاه و زردچوبه - به میزان لازم

نعناع خشک -   ۳ قاشق غذاخوری

آب انار- یک تا ۲ پیمانه

چغندر قرمز یا لبوی متوسط - ۳ عدد

دستور پخت و طرز تهیه آش انار را یاد بگیرید و برای شب یلدا درست کنید

دستور پخت آش انار

1- برای تهیه آش انار خوشمزه، لپه شسته شده را در قابلمه بریزید و بپزید.

 

2- چغندر  یا لبو را هم در قابلمه ای جداگانه بپزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای مجلسی با مرغ برای شب یلدا

 

3- دو عدد از پیازها را  بشویید و پوست کنید.

 

4- سپس آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

 

5- یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

 

6- سپس پیازها را اضافه کنید و تفت  دهید تا عسلی شود.

 

7-  زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید.

 

فیلم: طرز پخت آش بادمجان ملایر

 

8- مواد را تفت  دهید تا عطر و بوی آن خارج شود.

 

9- برنج را بشویید و ۳ لیتر آب جوش به آن  اضافه  کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملاً بپزد و شکفته شود. بعد از این که برنج پخت، سبزی آش را اضافه  کنید.

 

10- اجازه دهید به مدت۳۰ دقیقه سبزی در قابلمه در بسته بپزد.

 

11- در مرحله بعد لپه و لبوی پخته و خرد شده را به همراه آب لبو اضافه کنید.

 

12-  آب انار، رب انار و به دلخواه دانه های انار را به آش اضافه کنید.

 

13- به اندازه لازم نمک اضافه کنید و اجازه  دهید تا جوش بزند.

 

14- یک پیاز باقی مانده را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.

 

15-  یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار  دهید تا داغ شود.

 

16-  پیازها را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی سرخ شود و پیاز داغ تهیه کنید.

 

17- پیازها را از روغن خارج  کنید و نعناع را در همان روغن داغ  بریزید و حرارت را خاموش کنید.

 

18- در آخر زمانی‌ که آش جا افتاد، مقداری از نعناع  داغ و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.