طرز تهیه آش انار برای شب یلدا
آش انار یک غذای خوشمزه و بدون گوشت است که برای شب یلدا حسابی می چسبد. دستور پخت آن را یاد بگیرید.
دوات آنلاین -آش انار از جمله غذاهایی است که باید آن را سر فرصت و حوصله درست کرد. از برای شب یلدا مهمان دارید این آش یکی از گزینه های مناسب برای گذاشتن سر سفره است. دستور پخت و طرز تهیه این غذای بدون گوشت را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی آش - ۵۰۰ گرم
رب انار- ۲ قاشق غذاخوری
لپه - نصف پیمانه
پیاز -۳ عدد
برنج - یک پیمانه
انار دانه شده -یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه - به میزان لازم
نعناع خشک - ۳ قاشق غذاخوری
آب انار- یک تا ۲ پیمانه
چغندر قرمز یا لبوی متوسط - ۳ عدد
دستور پخت آش انار
1- برای تهیه آش انار خوشمزه، لپه شسته شده را در قابلمه بریزید و بپزید.
2- چغندر یا لبو را هم در قابلمه ای جداگانه بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای مجلسی با مرغ برای شب یلدا
3- دو عدد از پیازها را بشویید و پوست کنید.
4- سپس آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
5- یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
6- سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا عسلی شود.
7- زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید.
فیلم: طرز پخت آش بادمجان ملایر
8- مواد را تفت دهید تا عطر و بوی آن خارج شود.
9- برنج را بشویید و ۳ لیتر آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملاً بپزد و شکفته شود. بعد از این که برنج پخت، سبزی آش را اضافه کنید.
10- اجازه دهید به مدت۳۰ دقیقه سبزی در قابلمه در بسته بپزد.
11- در مرحله بعد لپه و لبوی پخته و خرد شده را به همراه آب لبو اضافه کنید.
12- آب انار، رب انار و به دلخواه دانه های انار را به آش اضافه کنید.
13- به اندازه لازم نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بزند.
14- یک پیاز باقی مانده را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید.
15- یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
16- پیازها را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی سرخ شود و پیاز داغ تهیه کنید.
17- پیازها را از روغن خارج کنید و نعناع را در همان روغن داغ بریزید و حرارت را خاموش کنید.
18- در آخر زمانی که آش جا افتاد، مقداری از نعناع داغ و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
12jav.net