طرز تهیه غذای مجلسی با مرغ برای مهمانی شب یلدا
برای مهمانی شب یلدا چی درست کنیم؟ جواب این سوال را در این مطلب به همراه دستور پخت غذای خاص و جذاب بخوانید.
دوات آنلاین -یکی از پرسش های همیشگی درباره شب یلدا این است که برای مهمانی طولانی ترین شب سال چه غذایی درست کنیم که هم مجلسی باشد و هم با این مناسبت همخوانی داشته باشد. سرآشپز معروف، نواب، یک غذای خاص پیشنهاد داده که طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان می خوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر
روغن - ۴ قاشق غذاخوری
پیاز - ۴ عدد بزرگ (به صورت ریز خرد شود)
سینه مرغ - ۸۰۰ گرم
ادویه کاری - یک تا 2 قاشق چایخوری
نمک – نصف قاشق چایخوری
آبجوش - ۲ لیوان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله هندوانهای مخصوص شب یلدا
سس یلدایی
آب انار تازه - یک فنجان
رب انار (با مزه دلخواه) - ۲ قاشق غذاخوری
دانه انار - یک عدد بزرگ (یا ۲ عدد کوچک)
دستور پخت شام یلدایی
1- در تهیه خورشت، پیاز را به خوبی سرخ کنید، مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید.
2- هر وقت رنگ پیازها عوض شد، ادویه را اضافه کنید 8،7 دقیقه مرغ را سرخ کنید.
3- دو لیوان آب جوش بریزید و روی حرارت کم بپزید.البته می توانید قطعات مرغ را درشت تر بگیرید اما زمان بیشتری بپزید.
ببینید: آلبومی از زیباترین مدلهای تزیین هندوانه برای شب یلدا
طرز تهیه سس
1- برای تهیه سس، آب انار و رب انار را در ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را اضافه کنید و اجازه دهید به غلظت مناسب برسد. می توانید در صورت تمایل سس را کمی شیرین کنید.
2- هنگام سرو خورشت سس را روی آن بریزید و با برنج میل کنید.
12jav.net