چه کار کنیم کیک تازه بماند؛ چند ترفند ساده
انواع کیک؛ از خامه ای و پنیری تا اسفنجی را چطور در یخچال و فریزر نگهداری کنیم و ماندگاری آنها چقدر است؟
دوات آنلاین -خیلی ها دوست دارند بدانند چطور می شود کیک ها را برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کرد، برای این که همیشه کیک هایتان تازه بماند این پنج شگرد کمک تان می کند. دکتر مریم قادری قهفرخی، متخصص صنایع غذایی، در یادداشتی در جام جم این فوت و فن ها را توضیح داده است.
نگهداری از کیک های خامه ای
کیک هایی که حاوی فیلینگ و فرآورده های لبنی نظیر خامه با انواع پنیر با میوه های تازه هستند، حتما باید در یخچال نگهداری شوند. برای کیک های دارای فوندات یا خامه کشی شده ابتدا ۱۵ دقیقه آنها را بدون سرپوش یا پوشش در سردترین بخش یخچال قرار دهید تا بخش های خامه ای آن سفت شود.
سپس روی آن را با روش مناسبی بپوشانید. در مورد سایر کیک ها نگهداری در یخچال الزامی نیست و چه بسا کیک، کیفیت و تازگی خود را از دست بدهد و سریع تر بیات با خشک شود.
بیشتر بخوانید: روش نگهداری شیرینی خشک و تر
نگهداری کیک بدون روکش در یخچال نیز به جذب بوهای نامطبوع منجر شده و همچنین کیک رطوبت خود را از دست می دهد.
بهتر است کیک را در مکان خشک و خنک قرار دهید. بهتر است کیک های بدون فوندات یا خامه کشی را در دمای محیط نگهداری و حتما برای جلوگیری از خشک شدن، سطح آن را با روش مناسبی بپوشانید.
ترفند تازه ماندن کیک با روغن گیاهی
کیک های دارای روغن گیاهی نسبت به کیک ها دارای کره دیرتر خشک می شوند. برای نگهداری کیک حتما از ظروف دربسته استفاده کنید.
اگر ظرف با درپوش مناسبی برای کیک در اختیار ندارید می توانید از یک کاسه بزرگ وارونه یا حتی سلفون با فویل برای پوشاندن کیک استفاده کنید.
بدانید: مدت نگهداری و ماندگاری میگو در فریزر چقدر است
اگر سطح کیک شما دارای مواد خامه ای با فوندات است می توانید با قرار دادن چند خلال دندان فضای کافی را تا فویل یا پوشش پلاستیکی ایجاد کنید.
روش گذاشتن کیک در فریزر
برای نگهداری طولانی مدت کیک (بدون فوندات یا خامه کشی) می توانید آن را در فریزر قرار دهید. برای این کار آن را در فویل آلومینیومی محکم بپیچید.
در مورد کیک هایی که بافت اسفنجی تری دارند بهتر است آن را در ظرف قرار دهید و سپس سطح آنها را با فویل بپوشانید.
این کیک ها تا شش ماه قابل نگهداری در فریزر هستند.
کیک های دارای روکش با فوندات هم قابل نگهداری در فریزر هستند اما باید توجه کنید ابتدا از منجمدشدن روکش آنها مطمئن شوید و سپس سطح آنها را با فویل به آرامی بپوشانید.
این قبیل کیک ها تا سه ماه قابل نگهداری هستند، قبل از استفاده این قبیل کیک ها را دو تا سه ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا از فریزر خارج شوند. البته بهتر است کیک های خامه ای یا حاوی پنیر (مثل چیزکیک ها) در دمای بالای محیط قرار نگیرند.
12jav.net