2021/11/29
۱۴۰۰ دوشنبه ۸ آذر
دیباچه

فیلم طرز تهیه مرغ کره ای تند به روش هندی

هندی ها مرغ کره ای را خیلی خوشمزه درست می کنند. این فیلم طرز تهیه این نوع غذا را آموزش داده است.

دوات آنلاین -فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت مرغ کره ای را به سبک هندی آموزش داده و طبیعتا این غذا تند است و آن را هم با برنج و هم با نان سرو می کنند. البته یادتان باشد مرغ کره ای در هند یک غذای لاکچری محسوب می شود و بیشتر آن را در رستوران ها میل می کنند.

مرغ کره ای تند را با چه موادی درست می کنند

مواد لازم برای مرغ کره ای

مرغ بی استخوان ۳۰۰ گرم

ماست ۲ قاشق سوپ خوری

پوره سیر ۱ قاشق چای خوری

پوره زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری

ادویه گراماسالا  نصف قاشق سوپ خوری

آب ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل قرمز

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کاری هندی با قارچ و خامه

 

مواد لازم برای سس

پیاز خورد شده ۱ عدد بزرگ

پوره سیر ۱ قاشق مربا خوری

پوره زنجبیل یک و نیم قاشق مرباخوری

ادویه گراماسالا ۱ قاشق مربا خوری

پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری

بادام هندی ۱۲-۱۵ عدد

پودر فلفل قرمز

کره ۱۵ گرم

روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری

شنبلیله خشک ۱ قاشق مرباخوری در صورت تمایل

آب نصف پیمانه

خامه یک سوم پیمانه

 

دستور پخت مرغ کره ای

در ابتدا مرغ، ماست، زنجبیل، سیر، فلفل، آب، ادویه گراماسالا و نمک را با هم  مخلوط و ۳ تا ۴ ساعت جهت استراحت در یخچال قرار دهید.

 

غذای هندی تند: طرز تهیه ویندالوی مرغ

 

برای تهیه سس مخلوط روغن و کره را در تابه ریخته، پیاز را تفت دهید. ادویه گراماسالا، زنجبیل، سیر، فلفل قرمز، رب را بیفزایید.

 

سپس پوره گوجه و بادام هندی را اضافه کنید حال مواد را در میکسر ریخته و سس را کامل مخلوط کنید.

 

مرغهای مزه دار شده را با مقداری روغن تفت دهید و سس و آب را بیفزاید و اجازه دهید مرغ بپزد ۵ دقیقه آخر پخت خامه را اضافه کنید.

 

در صورت تمایل شنبلیله خشک را نیز اضافه کنید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.