2021/10/24
۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
دیباچه
کیک وانیلی نرم و خوشمزه؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

کیک وانیلی نرم و خوشمزه؛ طرز تهیه و فوت و فن ها

اگر می خواهید دست به کار شوید و در خانه کیک وانیلی بپزید این مطلب شما را به طور کامل راهنمایی می کند.

دوات آنلاین -کیک وانیلی از جمله کیک های پرطرفدار است که می توانید آن را خودتنان در خانه تهیه کنید. برای پختن این کیک کار زیاد سختی در پیش ندارید. طرز تهیه و دستور پخت آن را به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای کیک وانیلی

کره یا روغن جامد - 230 گرم

شکر - 2 پیمانه

تخم مرغ - 4 عدد

آرد - 3 پیمانه

شیر – یک پیمانه

وانیل  -یک قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر - 4 قاشق چای‌خوری

نمک  - نصف قاشق چای‌خوری

چگونه در خانه کیک وانیلی بپزیم

دستور پخت کیک وانیلی

1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

 

ببینید: طرز تهیه کیک پنیر با فر

 

2- آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید و کنار بگذاریدو برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

3- تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شود.

 

4- آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را هم  اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را هم اضافه  کنید.

 

5- قالب کیک را چرب کنید یا داخل آن کاغذ روغنی بگذارید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک مهیاوه، یک کیک شور

 

6- سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا  30 دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت  است و  پس از 20 دقیقه باید کیک را چک کنید).

 

7- در صورتی که دسترسی به فر ندارید می‌توانید از روش تهیه کیک بدون فر مثل فر دست ساز هم استفاده کنید.

 

8- کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

9- بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین می‌توانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده  کنید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.