2021/12/01
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ آذر
دیباچه
طرز تهیه دسر خرمالو با ژلاتین و بستنی

طرز تهیه دسر خرمالو با ژلاتین و بستنی

روش درست کردن دسر خرمالو با استفاده از بستنی و پودر ژلاتین را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -دسر خرمالو علاوه بر رنگ‌وبوی خاص، دارای خاصیت زیادی مانند تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع سرماخوردگی نیز هست. این دسر خوشرنگ را می‌توان به‌عنوان عصرانه یا برای رنگین‌ترکردن میز پذیرایی استفاده کرد. طرز تهیه این دسر در ادامه به نقل از چاردیواری جام جم آمده است.

 

مواد اولیه برای دسر خرمالو

خرمالوی رسیده: ۵عدد

شیر: ۲لیوان

بستنی ساده یا وانیلی: یک لیوان

شکر: نصف پیمانه

وانیل: نصف قاشق چایخوری

پودر ژلاتین:۳قاشق غذاخوری

خامه ساده صبحانه:۱۰۰گرم

روش درست کردن دسر خرمالو را یاد بگیرید

روش درست کردن دسر خرمالو

پودر ژلاتین را در نصف لیوان شیر ریخته و در قابلمه‌ای کمی آب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و ظرف شیر و ژلاتین را در آن قرار داده و صبر می‌کنیم تا آب جوش آمده و ژلاتین را آب کند.(روش بن‌ماری) خرمالوها را شسته و پوست آنها را گرفته و پوره می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: چطور ژله را قالب بزنیم که نشکند

 

بستنی را از یخچال درآورده بعد از چند دقیقه با باقی شیر، شکر، وانیل، پوره خرمالو و ژلاتین آب‌شده در مخلوط‌کن ریخته و خوب میکس می‌کنیم.

 

دسر را در ظرف یا قالب مناسبی ریخته و حدود یک‌ساعت در فریزر گذاشته و سپس به یخچال منتقل کرده و بعد از حدود دو ساعت آن را در ظرف مناسبی برگردانده و به دلخواه تزیین‌کرده و سرو می‌کنیم.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.