روش تهیه حمص لبنانی با نخود
حمص از جمله خوراکی های بسیار مفید است که با ذائقه ما ایرانی ها هم بسیار جور در می آید.
دوات آنلاین -حمص هم یک غذای کامل است و هم یک میانوعده سالم و مقوی.اگر گرفتار بیماری به خصوص سرماخوردگی شدهاید یا فکر میکنید بدنتان ضعیف شده، خوردن حمص یک گزینه برای تقویت سیستم ایمنی بدن معرفی شده است. برای درمان یبوست و بهبود عملکرد رودهها گاهی حمص بخورید. البته زیادهروی نکنید که باعث اسهال خواهد شد. نخود منبع گیاهی آهن است و اگر کمخونی دارید حمص بخورید. حمص یک صبحانه مقوی و مغذی برای بچههاست. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای حمص لبنانی
نخود – 500 گرم
روغن کنجد – یک لیوان
سیر – یک بوته
نمک - به میزان کافی
لیموترش – 2عدد
زیتون سیاه - به مقدار لازم
پاپریکا – نصف قاشق چایخوری
دستور پخت حمص
1- نخود را چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات خانگی بدون فر
2- نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و آنها را چرخ کنید تا پوره شوند.
3- نخود باید طوری بپزد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.
4- روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود بریزید و هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود.
آشپزی: دستور پخت فرنی با آرد برنج
5- آب یک عدد لیموترش را بگیرید و با پوره مخلوط کنید. مخلوط را مزه و نمک آن را اندازه کنید.
6- حمص آماده شده را در یک ظرف گود بلورین بریزید، روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل پاپریکا را روی آن بپاشید.
12jav.net