طرز تهیه فته؛ غذای لبنانی با مرغ و بادمجان
اگر دوست دارید طعم های جدید و غذاهای کشورهای دیگر را امتحان کنید با دستور پخت فته لبنانی در این مطلب آشنا شوید.
دوات آنلاین -فته از جمله غذاهای معروف لبنانی است که با سس مخصوص تهیه می شود. این غذا با مرغ و بادمجان پخته می شود و طعم فوق العاده ای دارد. طرز تهیه در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
مواد لازم برای فته لبنانی
سینه مرغ آب پز شده - یک عدد
کدو، بادمجان، سیب زمینی و هویج - از هر کدام ۲ عدد
نخود پخته شده – یک لیوان
جعفری ریز شده - نصف لیوان
پیاز رنده شده - یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه - کمی
نان خرد شده و سرخ شده - یک و نیم لیوان
مواد لازم برای سس
ماست - ۲ لیوان
سیر رنده شده نرم - ۲ حبه
ارده - یک قاشق غذاخوری
سس مایونز- یک قاشق غذاخوری
آبلیمو- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به مقدار لازم
دستور پخت فته لبنانی
1- کدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست کنید و به صورت مکعبی شکل کوچک خرد و سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بابا غنوش پیش غذای مشهور عربی
2- پیاز رنده شده را در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال و به پیاز اضافه کنید.
3- به مواد کمی ادویه اضافه کنید و بگذارید قطعات مرغ کمی سرخ و طلایی رنگ شود.
4- بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط کنید و در ظرف پیرکسی بریزید به طوری که سطح ظرف را به صورت یکنواخت پر کند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یکنواخت بریزید.
در همین زمینه: طرز تهیه حمص، دسر معروف لبنانی
5- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید. (می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید)
6- تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کنید و روی سطح مواد بریزید سپس روی آنها جعفری خرد شده بپاشید.
7- روی سطح مواد، نان را که به صورت مکعبی خرد و در کمی روغن سرخ کرده اید، بریزید.
12jav.net