2021/12/02
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
دیباچه
روش تهیه حمص لبنانی با نخود

روش تهیه حمص لبنانی با نخود

حمص از جمله خوراکی های بسیار مفید است که با ذائقه ما ایرانی ها هم بسیار جور در می آید.

دوات آنلاین -حمص هم یک غذای کامل است و هم یک میان‌وعده سالم و مقوی.اگر گرفتار بیماری به خصوص سرماخوردگی شده‌اید یا فکر می‌کنید بدنتان ضعیف شده، خوردن حمص یک گزینه برای تقویت سیستم ایمنی بدن معرفی شده است. برای درمان یبوست و بهبود عملکرد روده‌ها گاهی حمص بخورید. البته زیاده‌روی نکنید که باعث اسهال خواهد شد. نخود منبع گیاهی آهن است و اگر کم‌خونی دارید حمص بخورید. حمص یک صبحانه مقوی و مغذی برای بچه‌هاست. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را به نقل از خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای حمص لبنانی

نخود – 500 گرم

روغن کنجد – یک لیوان

سیر – یک بوته

نمک -  به میزان کافی

لیموترش – 2عدد

زیتون سیاه  - به مقدار لازم

پاپریکا – نصف قاشق چای‌خوری

حمص لبنانی را چطور درست می کنند

دستور پخت حمص

 1- نخود را چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات خانگی بدون فر

 

2- نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و آن‌ها را چرخ کنید تا پوره شوند.

 

3- نخود باید طوری بپزد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.

 

4-  روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود بریزید و هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود.

 

آشپزی: دستور پخت فرنی با آرد برنج

 

5- آب یک عدد لیموترش را بگیرید و با پوره مخلوط کنید. مخلوط را مزه و نمک آن را اندازه کنید.

 

6- حمص آماده شده  را در یک ظرف گود بلورین بریزید، روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل پاپریکا را روی آن بپاشید.

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.