چه کار کنیم خیارشور خانگی ترد شود
فوت و فن هایی را که باید برای ترد شدن خیارشور و پیشگیری از کپک زدن آن رعایت کنید در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -اگر می خواهید خیارشور خانگی که خودتان درست می کنید کپک نزند و ترد شود حتما به نکاتی که در ادامه به نقل از خراسان آمده است توجه داشته باشید.
1- یکی از مراحل تهیه خیارشور، ضدعفونی کردن همه مواد لازم آن است که باید با دقت انجام شود .سبزی ، خیار و سیر را قبل از ریختن در شیشه کاملا ضدعفونی و خشک کنید.
پیشگیری از کپک زدن خیارشور
2- اضافه کردن یک عدد لیموترش برش زده داخل شیشه های خیارشور باعث میشود خیارشور شما دیگر کپک نزند.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم شور گل کلم کپک نزند
3- زمانی که میخواهید آب و نمک را داخل شیشه های خیارشور بریزید باید آن را با انگشت امتحان کنید و اگر احساس گرما نه داغی کردید آن را استفاده کنید.
4- در تهیه خیارشور از سنگ نمک بهجای نمک معمولی در آب جوشیده استفاده کنید.
5- میزان استفاده از نمک بستگی به ذائقه خودتان دارد ولی مناسب ترین میزان استفاده از نمک برای هر 15 لیوان آب یک لیوان نمک است یا به ازای هر لیتر آب جوشیده دو قاشق نمک اضافه کنید.
6- اگر میزان نمک داخل خیارشور کم باشد باعث نرمی و لیز شدن خیارشور میشود.
روش های ترد شدن خیارشور
7- در شیشه های خیارشور، از یک تکه کوچک زاج سفید استفاده کنید تا خیارشور تردتر شود.
دانستنی: گوجه فرنگی را چطور خشک کنیم
8- برای جلوگیری از نفوذ میکروب و هوا ،به اندازه دهانه ظرف خیارشور یک تکه نان بگذارید و بعد در ظرف را محکم ببندید.
9- سبزی مناسب برای درست کردن خیارشور، ترخون، مرزه، نعناع و شوید است که بعد از ریختن خیارها باید سبزی ها را داخل ظرف خیارشور بریزید.
10- برای ترد شدن خیارشور، خیارها را از قبل به مدت 3 تا 4 ساعت داخل آب سرد قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خیارها خیس بخورند. بعد آن ها را خشک و استفاده کنید.
12jav.net