طرز تهیه بیفتک نرم + تفاوت با استیک
اگر می خواهید بیفتک شما نرم شود و راحت خورده شود از دستور پخت این مطلب کمک بگیرید.
دوات آنلاین -بیفتک از جمله غذاهای گوشتی است که در سراسر جهان مصرف می شود و اتفاقا پرطرفدار هم هست. نکته مهم در تهیه و پخت این غذا این است که باید آن را طوری درست کنیم که سفت نشود و نرم باشد. بیفتک را هم می توانید در ماهیتابه درست کنید و هم آن را داخل فر بگذارید.
تفاوت بیفتک و استیک
یکی از سوالات متداول در زمینه آشپزی این است که بیفتک و استیک چه فرق هایی با هم دارند. تفاوت این دو غذا در کوبیده شدن گوشت در زمان طبخ بیفتک است که در بیفتک باید گوشت را نازک کنید.
مواد لازم برای تهیه بیفتک
اگر می خواهید برای 4 نفر غذا درست کنید به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت بی استخوان گوساله: ۷۰۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
برگ بو: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور پخت مرحله به مرحله بیفتک
ابتدا گوشت را به شکل ورقه های نازک برش دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه استیک مرغ
با گوشت کوب بر روی گوشت بکوبید تا نازک شود.
ادویه ها را به گوشت اضافه و مزه دار کنید.
پیازها را پوست کرده و نگینی خرد کنید.
در ماهی تابه کره را ریخته و پیازها را تفت دهید.
آموزش: طرز تهیه سینه مرغ شکم پر با پنیر
گوشت را نیز اضافه و سرخ کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و با رب تفت دهید.
گوشت ها را در قابلمه ریخته و یک لیوان آب اضافه کنید.
بگذارید یک ساعت گوشت بپزد و آماده شود.
در آخر برگ بو را اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.
منبع: غذالند
12jav.net