طرز تهیه همبرگر گیاهی خوشمزه در خانه
با این دستور پخت می توانید یکی از خوشمزه ترین انواع همبرگر گیاهی خانگی را درست کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.
دوات آنلاین -همبرگر گیاهی را با روش های مختلف می توان درست کرد. یکی از روش های تهیه این نوع همبرگر را که خیلی هم خوشمزه است در ادامه به نقل از خراسان بخوانید. این طرز تهیه متعلق به سرآشپز معروف، نواب ابراهیمی است.
مواد لازم برای ۸ عدد برگر
عدس - ۲۰۰ گرم (قبل از پختن باید یک ساعت داخل آب خیس بخورد)
کینوا - ۵ قاشق غذا خوری، کینوا ۲۰ دقیقه باید بپزد
پیاز - ۲ عدد کوچک
سیر - ۴ حبه
ادویه دلخواه - به میزان لازم
دستور تهیه همبرگر گیاهی
1- عدس و کینوای پخته شده را با سیر و پیاز، دو بار چرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب سبزیجات روی منقل
2- ادویه شامل میخک (یک سوم قاشق چایخوری)، فلفل سیاه(نصف قاشق چایخوری)، نمک (۲ قاشق چای خوری) را اضافه کنید.
3- تخم مرغ یا دو قاشق آرد نخودچی اضافه کنید.
4- مواد را به خوبی ورز دهید و به اندازه نارنگی از مواد بردارید و سرخ کنید.
در همین زمینه: دستور پخت کامل همبرگر مرغ خانگی
۵- زمان سرخ شدن برای هر طرف برگر ۳ تا۴ دقیقه است.
۶ - داخل برگر را به سلیقه خودتان با کاهو، گوجه و... پر کنید.
۷- می توانید پنیر گودا هم به آن اضافه کنید.
12jav.net